Re: Forumowy plebiscyt 2008

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 557
Kontakt:

Re: Forumowy plebiscyt 2008

Post autor: 10 » 15 gru 2008, 18:45

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy: symbol tego forum, zawsze na poziomie; Babel - mimo iż z teoretycznie wrogiego obozu
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Wilmore: na pewno najciekawszy z tegorocznych debiutantów, często kontrowersyjny, często trzyma się kurczowo swoich nie zawsze słusznych poglądów, ale zawsze to co pisze jest na poziomie: ciekawe i na swój sposób oryginalne.
3. Najsłabsze ogniwo forum - oprócz kilku pokemonów - nieumiejętność pisania po polsku niektórych użytkowników
4. Największy piłkarski znawca - RealFan, Michał M., niezastapiony w "Kto to jest" Bask i jeszcze kilku innych, których nie wymienię; z własnego podwórka: 'Del Piero', maciek_88 i venomiq, choć on akurat na tym forum udziela się rzadko
4*. Największy siatkarski znawca - Babel
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - moje ambicje zaspokaja znajomość wirtualna
6. Największy dowcipniś - jest kilku ciekawych userów, ale chyba jednak piwus, za ironiczy styl bycia
7. Największy agresor - z tego co zauważyłem: MarcinW, PubuśBubuś; na własnych śmieciach Snipp_
8. Największy dziwak - franz, BereleLewartow, cloner
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najlepszy awatar - southparkowy Ribery by Akarin
11. Najlepszy podpis (sig) - (L)oczkerson, mistyk
12. Najciekawszy temat - zapomniany już: "Filozofia włoskiej piłki"
13. Co sie stało?- czyli, wydarzenie roku na forum - Nowa wersja pilka.pl.

Jeśli kogoś pominąłem - przepraszam.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”