Re: Forumowy plebiscyt 2008

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Re: Forumowy plebiscyt 2008

Post autor: fieldy » 05 sty 2009, 13:54

Oj w tym roku sami niezdecydowani byli. Sporo odpowiedzi - nie wiem, nie pamiętam, nie zasłużył, za dużo by wymieniać ... o to chodzi, by wymieniać :maruda:
Wyniki przedstawiają się następująco: [mam nadzieję, że się nigdzie nie pomyliłem]

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
fieldy-33 głosy, Mentor-10, Babel-2 Chłopaczek, piwus, czeher, red85, (L)oczkerson, Agnieszka, Martinho-1

2. Debiut roku (Rookie Challenge )
Wilmore-23, nikt nie zasłużył/brak-23, Michał M-3, piotrcies-2, rezus, red85-1

3. Najsłabsze ogniwo forum
brak/nikt konkretny-28, rkoeman-6, PubuśBubuś-5, el Crack, kon2r-2, 10, Wilmore, cloner, Kamil232, Bunch, Pisakk, guru, RealFan-1

4. Najwiekszy piłkarski znawca
kilka osób-14, nikt-7, czeher, RealFan-6, rkoeman-4, fieldy, (L)oczkerson, Chłopaczek-3, Corinthians, Mentor-2, cloner, franz, red85-1 *wyróżnienie dla Babela za siatkówkę od "10"

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
kilka osób-9, nikt-8, Mentor-5, Yukasz-4, bellus, Snipp, cloner, rkoeman, Akarin, franz, RealFan-2, fieldy, Ewa, Jarzinho, Krzyś.J, Babel, moderatorzy, Wilmore, R.A.B,Michał M, Bask, kulekfcb, Cris7-1

6. Największy dowcipniś
piwus-16, franz-10, nie wiem-8, Yukasz, Chłopaczek-3, Pisakk, Snipp, Krzyś J, Mentor-2, cloner, rkoeman, kibice Juve z komentarzy, Wilmore, fieldy-1

7. Najwiekszy agresor
rkoeman-15, brak-12, Martinho-11, cloner-4, Wilmore-3, czeher-2, Duch&Skorpss, Kamil232, Marcin W, Mistyk, El Intero-1

8. Największy dziwak
brak-11, rkoeman-9, Wilmore-7, franz-6, Martinho-4, cloner, bellus-3, PubuśBubuś-2, Berele, Kamil232, olson, boskigonzo, Babel-1

9. Najlepszy mod
fieldy-45, piwus, Mentor-2, Pisakk, czeher-1

10. Najlepszy avatar
RealFan-9, Snipp-5, Krzyś J, brak-4, czeher, Duch-3, Yukasz, piwus, olson, Mentor, mistyk, Akarin-2, Bienias, Bask, Kamil232, Chłopaczek, gilardino11, olson, kylokolo, arek_ahig, Pisakk, Babel, guru, fieldy, kaczy, bagg-1

11. Najlepszy podpis (sig)

brak-13, (L)oczkerson-8, Chłopaczek-6, piwus-4, czeher, mistyk, Mendez-3, Berele, Mentor-2, Wilmore, Bienias, Bask, Kamil232, RealFan, franz, Róża, kaczy, Moofasa, Obrazek-1

12. Najciekawszy temat
Barca-6, Milan, Kościół, Pewniak dnia-5, Bayern-4, Arsenal, Manchester United, Nowa wersja pilka.pl, brak-3, Real-2, Jakie filmy polecacie, Valencia, książki-recenzje, Ekstraklasa, Friends, Wasze prywatne typy, Filozofia włoskiej piłki, Juve, cały włoski dział, zwała, kto to jest?, Calciomania, Domek nr10, pilka.pl pomaga-1

13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum
Nowa wersja pilka.pl-48, nic-3, upadek forum-1, Ewan na zlocie-1

Przede wszystkim dzięki za głosy :beer:
Często pisaliście, że modów innych nie widać na horyzoncie - wystarczy spojrzeć na kategorię MVP i na pierwszych miejscach [Chłopaczek równie dobrze mógłby być modem :P] sami moderatorzy :]

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”