EUTANAZJA

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Nurni Flowenol » 24 lut 2005, 17:22

Widze, że jesteś 'hej do przodu' jak Holandia. Jesteś za aborcją, legalizacją i eutanazją? Za czym jeszcze? Za 3. arbitrami w ciągu meczu?

1. Dane na temat eutanazji mam z programu, który kilka tygodni temu był w TV, właśnie o eutanazji (chyba na Polsacie). Nie wymyśliłem sobie ich 'od tak'. I właśnie co gorsza to w Holandii staje się prawie holocaustem.

2. Widzę, że jarasz sobie wieczorkami :D :D :D Dam ci jeden przykład: 11-latkowie (w takim wieku zaczynają już niektórzy) biorący marihuanę, a 11-latkowie palący papierosy. Widzisz różnicę? Nie wiem czy wiesz, ale od marihuany się zaczyna. Potem jest właśnie heroina, amfa, LSD i inne grzyby. Znam wielu ludzi, zaczynających od marihuany, którzy skończyli w psychiatryku, gdyż brali heroinę. Napiszesz: trzeba być rozsądnym. Rozsądnych po zażyciu marihuany jest poniżej kilku %. Monar to też nie przypadek. Czegoś na podobieństwo Monaru w związku z papierosami, a nie narkotykami nie ma. Bo tam są tacy, którzy zaczynali od marihuany, a kończyli na np. na amfie czy heroinie.

Chyba za dużo się nasłuchałeś Leszczyńskiego i super inteligentego hip-hopu...

3. Za aborcją zapewne też jesteś. Jest jeszcze coś takiego w życiu jak odpowiedzialność. Jak jakaś kobieta taka nie jest, 'puszcza' się z niewiadomo kim i potem rodzi dziecko, żeby zadecydować o tym, że jest z przypadku i nie będzie miało zbyt dobrze, to idzie na łatwiznę i poddaje się aborcji. Zauważ, że dziecko nie wybiera. A na pewno znalazłoby się wiele bardziej odpowiedzialnych rodzin, który z chęcią wzięłoby to dziecko i byłoby to bardziej rozsądne niż aborcja. To jest aborcja bez ograniczeń. Co do dzieci z gwałtu: je też może ktoś zaadoptować, zamiast od razu skazywać je na śmierć.

Pozdro.

Wróć do „Hyde Park”