LM, 23.02.2005 ManU-Milan

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 lut 2005, 0:25

Zawdi co to Mourinho to sie zgodze :d Ale reszta :D ja nie napisałem że Crespo to napastnik kompletny tylko napisałem że taki Ruud sam nie da rady Milanowi bo Ruud do Sheva to tak Crespo do Henrego .....:d To jest tak samo bo i Ruud i Crespo to typowa lisy pola i to jest ich broń i duzy minus .....

Ja jestem świadomy szczęścia w tym meczu i że był z nami ale jak przed meczem pisali co nie który że np. Sheva nie zagra !! "Ruud zje Milan" a on nie zagrał od początku bo może Alex był swiadomy że to nic nie da prze Nescie i Maldinim A Ronaldo zszedł z głowa na du spuszczona bo Gattuso był wszedzie tam gdzie on i Giggs chwilami nawet nie rozdwajał :D

Ty sam wiesz że Milan na San Siro zagra inaczej bo z moim oku to na Old Trafford zagrali dobrze i otwarcie a Dida to jeden z najlepszych w swych fach a pracy miał raptem 2 celne strzały - Seedorf w popszeczke z wolnego Carrollowi strzelił :D i tez MU miało szczęście.

Teraz wróci Pippo kolejny lis :D i Andriy !!

To jest taki gadanie teraz wynik i tak zostanie 0:1 i zaliczka rossonerich ale ja czuje że MU na San Siro też polegnie i Milan awansuje dalej !!!!

POZDRO

**FORZA GRANDE MILAN**

Wróć do „Puchary Europejskie”