Wygląda to masakrycznie. Te niektóre zdjęcia to jak komputerowe wyglądają. Rzeczywiście murawa przygotowania better than the best.fieldy pisze:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -than-ever
Zniszczyli mnie tą galeriąale trzeba przyznać, że wygląda to rzeczywiście better than ever
![]()
Raczej tak będzie że Atletico zagra najsilniejszą jedenastką, tak jak to było na turnieju w Amsterdamie, tyle że do końca nie wiadomo jaki jest najsilniejszy skład Atletico.fieldy pisze:Mecze są dzień po dniu, więc w jednym meczu zagra pierwszy skład, a w drugim rezerwy. Może ich Wenger wymiesza, liczę że z Atletico zagra możliwie najsilniejsza jedenastka, bo chciałbym zobaczyć jak wyglądamy na ich tle [a raczej oni na naszym]
Póki co Arsenal ma jedną ogromną przewagę. Na oko strzelam że trenujecie od nas 2-3 tygodnie więcej i to może być widoczne., ale oczywiście wymówki nie może być, ale nie dlatego że to nie honorowe (czy coś w tym stylu) tylko dlatego że to pre-season i tu wszystko jest wymówką
Mecz otwarcia tj. Rangers - PSG można obejrzeć na żywo(?? o 14:45) na kanale TV4. Dzień później o tej samej porze Atletico - PSG.
P.S Polsat Sport robi sobie jaja na całego. Przy okazji towarzyskiego spotkania pomiędzy Benficą Lizbona, a Atletico Madryt napisali oni w zapowiedzi że gra Benfica - At[h]letico. Oczywiście nie mogłem tego tak zostawić i interweniowałem. Na następny dzień było już oki, a na mojej poczcie pojawił się email z przeprosinami ;] Jednak to nie koniec jaja. Przy okazji zapowiedzi turnieju Emirates Cup w Polsacie Sport zamiast Atletico Madryt pokazali drużynę Athletic Bilbao i Fernando Llorente.
Polsat