Re: Emirates Cup

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Emirates Cup

Post autor: Asteniu » 01 sie 2009, 19:32

No i w samej końcówce festiwal goli. Arshavin nas załatwił. Arsenal był lepszy, ale dwie bramki tracimy w najlepszym okresie naszej gry. Ostatnie 15 minut to niezła nasza gra. Świetnie podanie Jurado przy bramce Pacheco. Z niego i Bojri Atletico będzie miało wiele pożytku. Obaj mają dopiero 17 lat, a już grają na niezłym poziomie.

Po zejściu Aguero, Reyes'a, Forlana i Raul'a zaczęliśmy naprawdę bardzo dobrze grać. Jurado, Pacheco, Bojra i Cleber zdecydowanie lepiej niż wspomniana czwórka. Ładnie dzisiaj wychodziły nam pułapki ofsajdowe, chyba z 20 razy złapaliśmy na nie Arsenal.

Druga bramka tak głupia że aż pisać mi się nie chce, a tak gdyby było 1-1 to można by było powalczyć o zwycięstw w turnieju, a tak będzie to cholernie trudne.

P.S Jeszcze wracając do poprzedniego spotkania, to coś dla fanów Valencii. Aaron Niguez jest dalej waszym zawodnikiem ? Bo dzisiaj zagrał katastroficznie. Wszystkie piłki oprócz jednej gdzie podał do tylu to stracił. Nie chcę go oceniać na podstawie 35 minut gry, tym bardziej że to pre-season, jednak mam nadzieje że jego najmłodszy brat jest lepszy :lol:

Zobaczymy co będzie jutro. Przynajmniej na TV4 puszczą Atletico z PSG na żywo.
fieldy pisze: No i Tomas, świetnie zaczął spotkanie. No i gola zdobył :P nie widziałem, czy był spalony bo mi się zacięło akurat :maruda: ale ładnie uderzył. Też miał kilka udanych piłek, oby wrócił na stałe do składu.
No początek miał świetny, później nie co gorzej, ale bardzo dobrze. Przy bramce był, nie duży ale był spalony. Spartolił tą sytuację po rzucie rożnym, gdzie obrona Atletico zaspała.

Wróć do „Anglia”