No wkręcił Juan'a Valerę parę razy. Ogólnie to więcej spodziewałem się po tym zawodniku, a jak narazie w każdym spotkaniu wygląda na bardzo zagubionego. Ogólnie Atletico ma spory problem z bokami defensywy. Valera się gubi, Heitinga to klocek, a na lewej Cabrera to co najwyżej melodia przyszłości. Jedynie Antonio Lopez gra na poziomie. Szkoda że nie ma kasy, bo trzeba by było kupić po jednym porządnym zawodniku na obie strony.Mentor pisze:Sessegnon bardzo nieźle. Ogólnie ciekawy grajek. Za rok pewnie trafi do lepszego zespołu i zobaczymy ile tak naprawdę jest wart.
Podobny problem ma Arsenal, bo gdy miał lepszą defensywę to jestem pewny że walczył by o Mistrza Anglii. W ofensywie potencjał mała ogromny. Dzisiaj bardzo dobre spotkanie Fran'a Meridy, dużo lepiej niż wczoraj. Rzeczywiście Jack Wilshere ma przed sobą świetlaną przyszłość, a już teraz świetnie sobie radzi i wśród takich zawodników jak : Fabregas, Rosicky, Eduardo, Van Persii, Arshavin może wyrosnąć na piłkarza klasy światowej.
W ataku Arsneal wygląda świetnie, jest lekko i przyjemnie oraz dość skutecznie, a przecież na ławce jest jeszcze Rosicky, Bendtner i Van Persi.
A wracając jeszcze do Wilshere'a to co on tak nagle wystrzelił, bo sprawdziłem sobie to ma bardzo ubogi dorobek w młodzieżowych reprezentacjach Anglii.