Re: Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!!

Post autor: smitu » 18 mar 2005, 12:30

vilden pisze:1/4 finału:
QF 1. Liverpool : Juventus :)
QF 2. AC Milan : Inter :!: :!: :!:
QF 3. Lyon : PSV
QF 4. Chelsea : Bayern

jak dla mnie te pary to juz nawet nie taki sam poziom jaki byl w poprzednim etapie :? z tych par tylko w jednym szykuja sie emocje, reszta bedzie pewno jednostronnym pojedynkiem, cieszy mnie para Chelsea : Bayern - mam nadzieje ze znow dojdzie do pogromu niemieckiej pilki co jest bardzo mozliwe (powrot Robenna:D :) ):P dobre jest tez to ze prawdopodobnie wedlug mnie odpadnie slaby juventus i milan ktory rownierz nie jest na tyle silny by sprostac rozchulanemu w lidze mistrzow interowi, bedzie slodka zemsta za derby mediolanu oraz za polfinal nie dawny :D po za tym kolejnym plusem odpadniecia 2 druzyn wloskich bedza wieksze emocje w kolejnym etapie, poniewaz Lyon (mam nadzieje ze przejdzie) prezentuje bardzo ofensywna pilke, Liverpool prezentuje hiszpanski styl gry, a chelsea to najlepsza druzyna na swiecie no i Inter ktory jeszcze w lidze mistrzow nie przegral :D polfinaly moga byc ciekawe :D, poza tym jezeli dojdzie do takich roztrzygniec o jakich mowie bedzie mialo miejsce jedno swietne spotkanie :P derby angli :D

Wróć do „Puchary Europejskie”