Ufam, że nie będzie. W tych elementach, w których napisałeś, nie jest wcale gorszy od Toniego, ktory był naszym napastnikiem nr 1 ostatnich lat. Poza tym, napastnik ma strzelać gole i z tego być rozliczany. Nie interesuje mnie np. czy Gomez bierze udział w rozgrywaniu piłki czy nie. On ma być egzekutorem, a o dobre rozegranie mają zadbać pomocnicy.EnJoy's pisze:Nie chciałbym oceniać, ale jeżeli będzie to nie wypał transferowy to 30 baniek pójdzie w błoto.Oby nie.
Van Gaal sam się tu wpakował na minę. Po kiego było robić Bommela kapitanem i do tego z tekstem, że mój kapitan zawsze musi grać. Do tego stwierdzanie, że Schweinsteiger jest również niezastąpiony. Każdy widzi, że Ukrainiec gra najlepiej w def. pomocy z całej tej trójki i tak naprawdę trzeba byłoby posadzić na ławce albo Holendra albo nasz symbol marketingowy. No i van Gaal w tym momencie sam by sobie zaprzeczył. Nie ma jaj do tego (tyle, że jak nie bedzie go stać na taką decyzję,to moze się jednak zimą pożegnać z posadą trenera, bo Ulli będzie miał w dupie te 3 czy 5 mln odszkodowania do zapłaty, jeśli stanie przed wizją Ligi Europejskiej albo co gorsza braku pucharów w przyszłym sezonie).EnJoy's pisze:Co do Van Bommela to szlag mnie trafia jak Van Gall wystawia go z Tymo.
To nie musi być Neuer. Może być AdlerEnJoy's pisze:Na gwałt potrzebny bramkarz [ musi być już światowej klasy, marzy mi się Maunel, a Felix nie puści, swoją drogą kapitalny zespół szykuje ], boczny obrońca i rozgrywający.To na teraz, żeby była jakakolwiek szansa na laury w Niemczech i oby w Europie.