Zgadzam się. Od czasu do czasu próbowałbym na miejscu van Gaala wstawiać do ataku Muellera, no ale jak widać on woli go w pomocy.sitrus pisze:Cieszy mnie co raz lepsza gra Gomeza i Olica. To właśnie powinien być nasz podstawowy duet napastników.
Toniego chyba nawet dobiegnie dość szybko - ciekaw jestem ile jest prawdy w tych newsach o Valencii i potencjalnej wymianie na Miguela. Nie byłby to może mistrz prawej obrony, ale raczej lepszy do tego co mamy, a Lahm mógłby wreszcie wrócić na lewą stronę, bo już bardziej na prawej chyba nie może kaleczyć.sitrus pisze:Czas Klosego i Toniego w Bayernie chyba doszedł już do definitywnego końca.
Szczerze powiedziawszy, to ja nadal sie dziwię van Gaalowi, że chciał go tak mocno w drużynie. Chorwat nie jest ani dobry w destrukcji, ani też nie szaleje w ofensywie (miał chociaż jedno dobre dośrodkowanie). Back-up, i nic więcej. Z drugiej strony, jeśli Holender uparcie stawia na van Bommela, który ma chyba z 90% nieskutecznych podań (nie licząc tych do tyłu), to w sumie nie ma co się dziwić w kwestii Pranjicia.sitrus pisze:Bardzo solidnie zaprezentował się Pranjic (ale bild i tak musiał go ocenić na 5, tak z zasady), widać, że lewa pomoc to jego pozycja i stawianie go na obronie to jednak nie najlepsza opcja.
Bez przynajmniej jednego z tej dwójki nasze szanse na zwycięstwo w Turynie są raczej mizerne. No, ale nadzieja umiera ostatnia (zwłaszcza dla kibica piłkarskiegositrus pisze: Teraz 2 tygodnie przerwy do Juve i Robben musi wyleczyć do końca kontuzje. podobno już z Hannoverem zagra. Gorzej jest z Riberym, jego powrót chyba się przeciągnie.