1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - RealFan, fieldy, Babel choć ten ostatni mógłby więcej pisać.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Emdżej i MGiggs.
3. Forumowicz, którego najbardziej brakuje - Krzysztof Jarzyna, Zaza, FlaMASTER.
4. Najsłabsze ogniwo forum - unikając szablonowej odpowiedzi nie dam dobrego przykładu, ale naprawdę nie chciałbym nikogo pominąć.
5. Największy piłkarski znawca - RealFan, fieldy, red85.
6. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - RealFan, Kamil232 i co najmniej kilku innych (takie ze mnie społeczne zwierzę).
7. Największy dowcipniś - w tej konkurencji premiowane być powinno same podjęcie walki z piwusem. Ułatwiając zadanie podliczającemu (kto wie czy nie będę brał w tym udziału?) napiszę - piwus, Babel.
8. Największy agresor- Martinho, Mazur XIII i misio.
9. Największy dziwak - Wilmore choć jestem przekonany, że na żywo nie odniósłbym takiego wrażenia.
10. Najlepszy mod - fieldy, piwus, Babel.
11. Najlepszy avatar -
12. Najlepszy podpis (sig) -
13. Najciekawszy temat - 'FC Barcelona' czy jako on się tam zowie bo szczerze mówiąc nie zwracam uwagi. Wiadomo o co chodzi. Następnie 'Real Madryt' oraz 'Kogo następnie szykanujemy za poglądy' choć ten ostatni widoczny jest tylko dla modów więc nie wiem czy się będzie liczył.
14. Co się stało?- nic się nie stao! Polacy nic się nie stao! Tak na poważnie to wyniki reprezentacji obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg więc wyróżnienie (bez ironii) dla kibiców Manchesteru United toczących zażarte boje z kibicami FC Barcelony bez względu na temat, oraz nagana dla userów powracających na forum pod innym nickiem jak chociażby smithu.