Wcale się nie zdziwię, jeżeli Jarosław będzie kandydował na prezydenta a tą katastrofę wykorzysta w kampanii.
Pisałem o tym wyżej, Jarosław to specyficzny polityk, jego niestety na to stać.
jesteśćie największymi idiotami jakim znał świat. debile, kretynie, idioci, prostacy itd. wpisujcie sobie co tutaj chcecie każda obelga do was pasuje. zmanipulowane małpki z gw i tvn24, co bredzą głupoty. [ch**] WAM W DUPE.. Ciekawi mnie to zresztą, czy Jarosław posunie się aż do wykorzystania śmierci rodziny przy okazji politycznych zagrywek - jest jedną z niewielu osób w polityce zdolnych do tego.
pieprzysz jak zwykle. 5 lat temu Lech Kaczyński też się szykował do katastrofy przegrywając tydzień przed wyborami w sondażach z Tuskiem 60-30. W ogóle takie gdybanie w takim momencie? jestes zerem człowiekuPiS i tak szykował się do katastrofy w najbliższych wyborach. Katastrofa dużo bardziej dotkliwa, bo namacalna, miała miejsce dziś, partię więc należy chować już teraz razem z tragicznie zmarłymi. To chyba jedyny plus tej potwornej tragedii.
resztek stek bzdur też szkoda komentować. tak byli skazani na zagładę na swoim stanowisku, bo [k****] banda aferałów dobrała się do władzy i teraz już przejmą ją w całości.. ja pier****
Katyń cześć druga...
wp // fieldy