Re: Katarstrofa prezydenckiego samolotu

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Katarstrofa prezydenckiego samolotu

Post autor: Kamil232 » 10 kwie 2010, 13:27

Wcale się nie zdziwię, jeżeli Jarosław będzie kandydował na prezydenta a tą katastrofę wykorzysta w kampanii.
Pisałem o tym wyżej, Jarosław to specyficzny polityk, jego niestety na to stać.
. Ciekawi mnie to zresztą, czy Jarosław posunie się aż do wykorzystania śmierci rodziny przy okazji politycznych zagrywek - jest jedną z niewielu osób w polityce zdolnych do tego.
jesteśćie największymi idiotami jakim znał świat. debile, kretynie, idioci, prostacy itd. wpisujcie sobie co tutaj chcecie każda obelga do was pasuje. zmanipulowane małpki z gw i tvn24, co bredzą głupoty. [ch**] WAM W DUPE.
PiS i tak szykował się do katastrofy w najbliższych wyborach. Katastrofa dużo bardziej dotkliwa, bo namacalna, miała miejsce dziś, partię więc należy chować już teraz razem z tragicznie zmarłymi. To chyba jedyny plus tej potwornej tragedii.
pieprzysz jak zwykle. 5 lat temu Lech Kaczyński też się szykował do katastrofy przegrywając tydzień przed wyborami w sondażach z Tuskiem 60-30. W ogóle takie gdybanie w takim momencie? jestes zerem człowieku
resztek stek bzdur też szkoda komentować. tak byli skazani na zagładę na swoim stanowisku, bo [k****] banda aferałów dobrała się do władzy i teraz już przejmą ją w całości.. ja pier****

Katyń cześć druga... :cry:

wp // fieldy

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”