Re: Katarstrofa prezydenckiego samolotu

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Katarstrofa prezydenckiego samolotu

Post autor: pasza » 10 kwie 2010, 15:52

Janio pisze:No na przykład ja mam bardzo krytyczny stosunek do kościoła katolickiego, ale nie wyrażam swojej radości z faktu tragicznej śmierci kilku księży, których nawet nie znałem, chyba jakiś nienormalny jestem :?
Nie śmieszy cię zwrot "życzę ci śmierci"? Wyluzuj,może to taki żart. Przedni, nie?
chyba jednak normalny. ale ja tez jestem chyba normalny mimo ze te radosc wyrazam. normalnosc nie polega na wyznawaniu tych samych, "jedynie slusznych" pogladow

powiem Ci ze mnie rozsmieszyl ten tekst, ale nie postrzegalem go jako zart.
i caly czas jestem wyluzowany, nie to zebym sie jakos specjalnie przejal tym "zartem"

ok, bo off topic sie zajebisty zrobil, to mial byc temat o tragedii, a nie chcacy byc na sile kontrowersyjny pasza kontra zyczacy mu smierci userzy forum

ktos wie jakie funkcje sprawowali ci generalowie. chodzi mi o ocene ich istotnosci dla obronnosci kraju. ilu poslow odeszlo, czy beda jakies wybory uzupelniajace, do sejmu senatu. czy beda przyspieszone wybory prezydenckie, jakies konkrety co teraz bedzie sie dzialo?
wlaczylem wlasnie eurosport aby zobaczyc bundelsige... i co sie okazalo - na szczescie mecz pokazuja tylko w wersji bez komentarza, same odglosy boiskowe... dziwnie to sie oglada, to mogli chociaz jakis niemeicki, angielski wstawic - mam nadzieje ze C+ nie podlapie pomyslu
ja mam nadzieje, ze pomysl podlapie, zajebiscie sie oglada mecze bez komentarza, czesto slabego. slychac trubuny, kopanie pilki, krzyki pilkarzy

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”