Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 28 mar 2005, 13:28

Wiek - wiek - wiek wiek - Wszyscy tylko wiek a klasa i wyszkolanie i doświatczenie nic nie warte ?? np. Pavon młody a kaleczniak jak nic ....

Magus chciał by sie napisać "Tak se tłumacz ......"

Bonera nie zaslili Juve !! Ide o zakład !! On kosztuje pieniadze... hehe i jest fane Milanu nawet ponoć na Curva Sud wizituje :D Ostatnio mówi sie że Milan zakupi Daniele i Alberto w pakiecie (oby) a jak byś nie wiedział że Milan na najlepsze układy z Parmą ?? Ilu tak jest ludzi zwiazanych z Milanem ?? nawet Ancelotti były trener :D -- ""A jedno nogą"" to Del Piero był w Palermo .. albo Jakulovski w Juve a jak on powiedział podpisał umowe z mistrzam Włoch. :D czyli Milanem .... Z reszta Ty teraz powinneś myśleć o osłabieniach a nie wzmocnieniach Bo sam wiesz kibice Juve mysla o Van Der Vaartcie czy Rosickim a Moggi na kase Romka może "polecieci" że hej i Zambrotta poczuje MOC FUNTA :D w transfer Buffona nie wieże ale to wie.... a jeszcze Mutu. -- Także Ty powinneć mieć inne troche wizje.... Pozdro - Ale Zambrotty nie powiniście sprzedawać !! o Buffonie nie wspomnie ......

Chłopaczek Takich "czystek" bym się nie spodziwał .... Odejdą bo musza zrobić miejsce ale czy Serginho?? i Rui Costa ?? to nie wiem ale bardzo możliwe.

Tak argumetacja jest trafna ale i jeden i drugi narazie sie sprawdzają. Jak to prawda że Emre sie postawi i żąda transferu to nie zdziwił bym sie jak by zasilił Milan. I sadze że Rui Costa był by wolny. Po tym co powiedział wystarczy oferte złużyć rossoneri kiedyś składali nawet 3. Teraz obraźił Inter i Morrato go wygoni. Licze na to :D

Zakupy też nie powinny być duże ! Duże to znaczy że 11 nowych ....:D

Milan ostatnio nie wydawał max kasy z wzmocnienia mimo wygrania LM i Scudetta. Za wcześniejszych trenerów Berlucsoni nie żałował siana na graczy który musza być. Ancelotti nie szastał ostatnio kasą na transfery choć wygrał tak dużo. Czyli teraz może znów zdecydować sie na wieksze wydatki tym bardziej że scudetto jest blisko a LM nadal możliwa. I swoje wygramy i jak to w dzisiajszej piłce zarobimi też....Zobaczymy ....

Moje wizja jest taka [choć jeszcze mało spaliłem i moga dojśc jakieś pomysły] :D

Simic może na wyspy jak Laursen,

Pancaro - tez powinni podziękowć jak zostanie Kahka bedzie Jankul i ewentualnie Paolo na lewą flanke ....

Brocchi bo powinień grać sobie reguralnie a nie tylko wchodzić i próbowac przekonać trenera.

Tomasson - No z całym szacunkiem ale jak Crespo i Gila bedą w ataku na następny sezon to Jon Dahl nie pogra ... Twarowski z C+ mówił kiedyś w czasie meczy Ligue 1 że OM bardzo chce mieć Duńczyka w składzie daje nawet 10 baniek.

No i Ewnetualnie Rui Costa jak z Interm sie dogadają.....

Co do wzmocnień to nie przewiduje max ilości transferów. Sadze że zasila Nas: Crespo definitywnie, Gila , Jankulovski. Bonera i Heitinga. coś mi mów że Łysy wyrwie Emre z Interu i był bym szczęśliwy. Tez mam przeczucie że Seitaridis zaurczył Łysego i tez go kąsnie a kasa w sumie mała. Kupuł bym jeszcze brazylijczyka Simplicio z Parmy wiedze go jako nastepce Sergio. Sadze że sprowadzą kogoś na pozycje Andrei ale nie wytupuje gracza bo jest tylu że ... Xavi nie wchodzi w gre bo nie .... a nawet kwote odstepnego wynosi 36 baniek na jego kontrackie z Barcą ...

Podliczymy !! :arrow: Sprzedarz: Simic np. Aston Villa = ok. 3 miliony Funtów. Tomasson np. OM = ok. 9 milionów euro. Brocchi i Pancaro np. Udinese ale cena ?? hmm .... Costa bo Benfica no może Viola ale jestem za Ojczyzna Manuela oczywiście jak Emre do Milanu.

Wydatki :D ? - Crespo = ok. 9 milinonów euro. Gila = ok. 15 no może wiecej :x . Bonera z 5 .... Jankulovski = 9 baniek. Heitinga = o.k 5 może taniej nawet bo tu nie kasa bedzie ważne a osoba Marco Van Bastena :D . Emre ?? Emer ?? :roll: = to co powie na temat Interu ale hmmmmm ?? z 6 baniek .... Seitaridis = 4. Simplico = 3 banki.

Pamietać też trzeba że na tamich graczy jak Borriello czy Dalla Bona czy Kutuzow chrapke mają co nie które "sredniaki".

A wiec podsumowując sezon nastepny zaczniemy (oby) z jeszcze wieksza i mocniejszą kadrą.To jest mozliwe bo jak napisałem Silvio nie wydawał w ostatnim czesie max siana. Pewnie zdają sobie spraw że młodzi że wniosa w drużyne cos od siebie.

Następny sezon z taką kazdą (oby): Dida, Abbiati, Cafu, Seitaridis, Bonera, Stam, Nesta, Maldini, Heitinga, Billy, Kaładze, Jankulowski, Pirlo, ...... ta osoba ....., Seedorf, Gattuso, Ambrosini, Dhorasoo, Simplico, Emre, Kaka, Sheva, Crespo Gila, Inzaghi.

Chłopaczek - Swoją drogą to by mogło byc ciekawie :D Teraz cionka z Rui Costa i Kaka a przed nimi Sheva prezenuje sie cool. A co sadzisz o choince Kaka- Emre a z przodu Sheva lub inny napastnik ??

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Wróć do „Włochy”