Re: Finał LM 2009/10: Bayern Monachium - Inter Mediolan

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Finał LM 2009/10: Bayern Monachium - Inter Mediolan

Post autor: (L)oczkerson » 22 maja 2010, 23:14

Wielkie gratulację dla Interu. To było jedno z najbardziej przekonujących zwycięstw w Lidze Mistrzów. Pokonali dwóch wielkich faworytów, czyli Barcę i Chelsea, pokonali sensacyjny w tej edycji Bayern. Mało kto tak trudną drogę pokonał tak pewnie (7 meczów i 6 zwycięstw w fazie pucharowej).
No i strasznie się cieszę, że to Milito wygrał te trofeum. Niedoceniany jak nikt inny w światowym futbolu, a piłkarz wybitny. Wybitny nie dlatego, że jest fantasistą, a dlatego, że do perfekcji opanował tą "podręcznikową" grę. On zawsze robi to co robić trzeba i jest w tym nie do zatrzymania. Facet wygrywa wszystko, w każdym nawet najtrudniejszym meczu! Gdzie Milito, a gdzie Zlatan!
Wielkie brawa, dla wspaniałego w tej edycji Interu!
Forza Calcio!

No i duży szacunek dla Bayernu. Nie lubię strasznie tego zespołu (zawsze odczuwałem jakąś butę w tym zespole), ale baaardzo szanuje za to co pokazali w tej edycji.
arek_ahig pisze:Jeszcze jedno. Z czego sie tak cieszycie zdecydowana wiekszosc kibicow pozostalych wloskich klubow?
Prawdziwy tifosi Juventusu, Milanu czy tez Romy nie ciesza sie z sukcesow Interu. Nie ma nawet takiej mozliwosci. Nie na tym to polega.
W dupie mam "prawdziwych kibiców". Jestem bardziej prawdziwy od tych troglodytów
Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, 23:15 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”