CHELSEA-BAYERN czy MILAN - INTER ... ktory powinien byc w tv

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 29 mar 2005, 0:30

no bo ta nasza telewizja to do d*** jest :? tak jak niedawno był mecz Real- Juve a oni puścili Dudek vs. Krzynowek, a ja po mieście biegałem i szukałem pubu z dekoderem... ale znalazłem :p

jestem zdecydowanie za derbami, bo mi już zbżydło oglądanie Chelsea... Polsat i TVP nigdy się nie dogadają... wogole lipa jest, bo w innych krajach to jest nie do pomyślenia, żeby kibic nie mogl obejzeć 1/4 LM albo jak Mistrzostwa w 2002 chcieli u nas zakodować... no i zakodowali zresztą, bo nie wszystkie mecze były... ja mam satelite ale nie mam Polsatu Sport... Chelsea- Bayern bedzie pewnie na SAT 1... a Polsat to jeszcze większe lolki :? mogli by raz w życiu dać jakiś mecz na tym normalnym Polsacie... raz w życiu pomyśleć o kibicu piłki nożnej... dać jeden mecz np. na Polsacie publicznym, a jeden na Polsacie Sport ale nie... bo kasa najważniejsza u nas... taki cały jest nasz kraj nie tylko piłka nożna... :evil:

no nic... jeszcze bardziej zara się wkurze więc nie będe rozwijał ;) może derby gdzieś na satelicie bedą... albo w necie... zobaczymy

Wróć do „Puchary Europejskie”