Re: Parada homoseksualistów

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Parada homoseksualistów

Post autor: (L)oczkerson » 15 cze 2010, 15:56

Ja do gejów nic nie mam. W większości to naprawdę normalni ludzie. Denerwują mnie jedynie "pedałki", czyli ludziska, które zachowują się jak karykatura geja. I naprawdę tacy ludzie nie denerwują mnie ze względu na swoją seksualność czy wrażliwość, a ze względu na swój sposób bycia. Tak samo denerwują mnie pseudo "maczo" którym głowa służy jedynie do pakowania odżywek przez otwór gębowy i pannice, które chcą zostać księżniczką na różowym jednorożcu. Zresztą większość, tych "pedałków" wyciapanych w samoopalaczach, kremach i żelach do włosów to heterycy. Kiedyś słyszałem jakiś cytat ze strony jakiegoś geja, który powiedział, że w latach dziewięćdziesiątych jak facet był zadbany to było wiadomo, że gej, a teraz heterycy wyglądają jak geje, geje ubierają się jak heterycy by się nie wyróżniać i już k...wa nic nie wiadomo :lol: . Słowem wkurza mnie raczej subkultura.
A, że ktoś jest gejem? Mi to wszystko jedno, nie jestem typem specjalnie emocjonalnym i zazwyczaj mało mnie obchodzi kto z kim jest, więc i w przypadku gejów mi to zasadniczo wisi. Nie widzę też powodu by za coś ich krytykować czy winić. Nie ich wina, że czują jak czują, a że społeczeństwo myśli inaczej? No cóż jeszcze pięćdziesiąt lat temu chorym na depresję, się odczepiało płaty czołowe szpikulcem do lodów.
Do małżeństw też nie mam niczego. Przecież nie mówimy o małżeństwach kościelnych, a państwowych czyli takich, które jedyie mają zagwarantować prawa partnerowi takie jak mają partnerzy heteroseksualni.

A czy homoseksualizm jest naturalny? Chciałem zauważyć, że jest dużo przypadków związków homoseksualnych też wśród zwierząt. Zresztą jeśli nie jest naturalny to jaki jest? Choroba cywilizacyjna czy genetyczna? :lol:
A ja tym zwolennikom, życzę by waszym dzieciom w szkole mówiono, że nie ważne czy z dziewczynką czy z chłopaczkiem ważna jest miłość i żeby z tego wyrósł gej. Może zrozumiecie jaka to tragedia dla takiej rodziny.
i jak się tak dzieciom powie, to nagle wszystkie zostaną gejami i lesbijkami :lol:
Państwo zapewnia pewne prawa parom Hetero z paru oczywistych powodów. Min. z takiego powodu, że z takiego małżenstwa rodzi się potomstwo. A co się urodzi z paru zboczeńców?
Jeśli sprowadzimy związek między ludzi jedynie do prokreacji, to nie ma powodu by homoseksualiści mieli takie prawa. Problem w tym, że moim zdaniem, nawet dla katolików w zawiązku między dwójką ludzi chodzi o coś więcej niż tylko rypanie :>

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”