chelsea wcale jakos mocno nie bedzie sie musiala odslaniac, a nawet jezeli poprowadzi otwarta gre z bayernem, to po prostu niemcy zostana zmiecieni, z barcelona w londynie chelsea pokazala co znaczy grac otwarta piekna pilke i bayern nie dorasta im do piet, poza tym patrzac na obroncow jednej i drugiej druzyny, terry, gallas, johnson, bridge, kontra lucio i nawet nie wiem kto jeszcze hehe wiadomo kto ma lepsze plecy, do tego bramkarze cech ktory obecnie jest najlepszym bramkarzem na wyspach a obok buffona, casillasa i valdesa najlepszy na swiecie kontra kahn, czyli powoli juz dziadzius, ktory mimo solidnej gry z czechem rownac sie nie moze, jego czas sie juz skonczylfabian pisze:Też myślę, że Juventus jest mocny, bo ma solidną obronę, z resztą tak jak Milan. Ja się cieszę, że Bayern gra 1. mecz z Chelsea na Stamford Bridge. Chelsea będzie musiała się odsłonić, a Bayern potrafi to wykorzystać.
co do juve to oni wcale nie sa mocni, nedved juz nie ten, del piero juz dawno bez formy, a to oni sterowali tym genialnym zespolem starej damy z przed dwoch sezonow, jedyne czym moga sie poszczycic to obrona, ale sama defensywa niewiele zdzialaja, liverpool wbrew pozora ma wielka sile ofensywna i nawet sam geniusz gerrarda moze starczyc na sforsowanie muru w postaci cannavaro, buffona i spolki ale jak bedzie to sie okarze juz niedlugo