Re: 1/8 finału: Hiszpania - Portugalia

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Re: 1/8 finału: Hiszpania - Portugalia

Post autor: Kluchman » 01 lip 2010, 21:52

Queiroz może nie powoływać Ronaldo, nawet lepiej. Po tym jak wystawił go z kontuzją może całkiem z niego zrezygnować i udowodnić swoje "zespół > ktokolwiek" po raz kolejny. Z Pepe też może zrezygnować. Ja będę zadowolony. A czy Queiroz będzie zadowolony z przyszłych wyników... cóż, coś za coś. Już to widzę jak Portugalia gra lepiej tylko dlatego, że nie ma w niej Ronaldo. Pewnie będą grać tak samo, tylko obok Hugo Almeidy drugim nieskupionym tylko na obronie z lepszymi przeciwnikami piłkarzem byłby np. Nani. Nie mogę się doczekać.
Jarzinho pisze:A ile miał kontaktów.
No właśnie, ile? Bo dobrych podań nie miał wcale, ale takich byle jakich 50 metrów od bramki to może się trochę uzbierało. :)

Swoje w kwestii postawy Ronaldo napisałem, powtarzać się nie będę. Zainteresowani mogą sobie przeczytać.

Aha, "Arogancki Ronaldo". Ja mu się nie dziwię, że się wkurzył. W końcu obarczono go całą winą za słabość całej reprezentacji. Dziecinne szukanie jednego winnego, w stylu dziennika Marca po przegranych Realu w ubiegłym sezonie. Zaiste mądre to ze strony opinii publicznej. Szkoda, że autor artykułu nie podpisał się z imienia i nazwiska, bo mógłbym go użyć w następnym zdaniu. Ciekawe, czy ten osobnik nie byłby "arogancki", gdyby obarczono go (i tylko jego!) winą za wszystkie głupoty, które kiedykolwiek pojawiły się na łamach sport.pl :wink:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”