Ależ jakich argumentów? Wypowiedź na temat pozycji Davies'a w tej sprawie, który Bożego Igrzyska na oczy chyba nie widział? Czy dowody rodem z IPN, wiarygodnego dzięki PiS równie mocno jak Gazeta Polska czy Radio Maryja?To nie mi zabrakło argumentów w dyskusji o zdrajcy Jaruzelskim i nie musiałem chować uszu po sobie tak jak Ty.
Wycofałem się, bo z ludźmi takimi jak Ty - ładnie się wypowiadającymi, treściwie, z poglądami, ale wnioskami opartymi na fałszywych danych - na takie kontrowersyjne tematy rozmawiać nie chcę.
Porównanie doskonałe. Ciekawe, czy widzisz jego słabość?Co do mediow to miałem GP w ręku 2 razy, Polityke czy Wprost znacznie czesciej i moge z czystym sumieniem stwierdzić, że indoktrynacja wbrew elementarnym faktom jest rowna po obu stronach.
Bo widzisz, nie mam nastu lat i pamiętam rządy PiS bardzo dobrze. Ciebie, który może nie pamiętać Kaczyńskiego "oni stoją tam, gdzie stało ZOMO", a który może łykać jego obecną przemianę jako rzeczywistą. Palikot od Kurskiego, Kaczyńskiego sprzed pół roku i Cymańskiego nie różni nic. I to jest smutne, bo z takiego języka nawet jego twórcy się wycofują. I chwała im za to, mam nadzieję, że PO za swoją przemianę na stronę języka PiSu jeszcze zapłaci. Bo to zgoda buduje, nie język IV RP.Aha, śmieszy mnie Twoje zrownywanie języka Cymanskiego i JK do Palikota ktory jest jednym z najwazniejszych politykow PO(podobnie jak opętany Niesioł) i ktory co tydzien pozwala sobie na skandaliczne, a dla mnie śmieszne wypowiedzi.