Re: 1/2 finału: Urugwaj - Holandia

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: 1/2 finału: Urugwaj - Holandia

Post autor: Ebi » 06 lip 2010, 23:14

Babel pisze:Logiki to brak u Ciebie, a moze czytania ze zrozumieniem? Nic nie pisze o Van Bommelu, a Ty mi nagle z nim wyjezdzasz. Otoz fakt, ze sedzia byl slaby nie znaczy, ze drukowal dla jednej ze stron. Sytuacji kontrowersyjnych bylo duzo, ale nie znaczy ze kazda decyzja byla zła, czy ze z kazdej padłby gol dla Urugwaju, co imputujesz. Co innego kiedy sedzia tendencyjnie na oczach calego swiata nie uznaje prawidlowej bramki, co wplynelo na wynik meczu, a co innego dwie, trzy pomyłki przy spalonych (jedna takze na niekorzysc Holandii) i nie zagwiizdaniu jakiegos faulu. To nie jest drukowanie. Dlatego chyba lepiej ostroznie uzywac sformułowan, sadow w stylu "drukowac".

O grze Holandii pisałem do ogółu. To jakis absurd pisac, ze ktos jest zenujacy ale... ale wygrywa i stwarza sobie kilka okazji z czego wystarczajaco duzo wykorzystuje. CHoc nie wiem po co to pisze, daleki jestem od kibicowania Holendrom. Bez odbioru.
Nadal nie wykaraskałeś się z faktu, że pisałeś krytycznie o zarzutach dotyczących drukowania z powodu kibicowania Niemcom. Nie można ich wytykać skoro miała miejsce taka sytuacja?

Wróć do „Piłka nożna na świecie”