Re: 1/2 finału: Urugwaj - Holandia

Awatar użytkownika
brzycho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: 1/2 finału: Urugwaj - Holandia

Post autor: brzycho » 06 lip 2010, 23:24

fieldy pisze:
brzycho pisze:Jeżeli to był najlepszy mecz Robina, to aż boję się pomyśleć jakie były pozostałe.^^
jak sama nazwa sugeruje, jak ten był najlepszy, to wcześniejsze były słabsze.
No spoko, ale jeżeli słaby mecz był tym najlepszym, to poprzednie musiały być żenujące.
fieldy pisze:
brzycho pisze:Okradziony Urugwaj zwycięża w meczu o 3 miejsce
myślisz, że są w stanie pokonać zarówno Niemców, jaki Hiszpanów ? Czy masz może jakąś prognozę już na to kto zagra z nimi w meczu o III miejsce ?
Tak. Myślę, że są w stanie pokonać zarówno jednych, jak i drugich. Wszak to jest piłka. Czy przed MŚ myślałeś, że RPA klepnie Francuzów? Albo Szwajcaria Hiszpanów? Dlaczego więc tu nie miałoby być niespodzianki? Wziąć pod uwagę należy też fakt, że po meczu z Holandią, gdzie byli po prostu lepsi, do ich składu wraca Suarez co jeszcze bardziej wzmocni ich siłę uderzeniową. Dodając do tego jeszcze ogromne zaangażowanie z jakim grają myślę, że nie stoją na straconej pozycji. A że nie wszystkie prognozy się sprawdzają możesz obczaić po wiadomościach/wydarzeniach/faktach. 8)
Dr.Football1 pisze:
brzycho pisze:Okradziony Urugwaj
Prosze... Bez przesady...
Gdyby sędzia odgwizdał spalonego przy golu na 2:1 to mecz po 90 minutach by się nie skończył. Przynajmniej tak to wynikało z obrazu gry (jak dla mnie, żeby znów nikt się nie przyczepił;f).

Wróć do „Piłka nożna na świecie”