Rewolucyjne zmiany w piłce nożnej

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 02 kwie 2005, 21:07

RoRo pisze:
Niggaz pisze:Oj ludzie dajcie sobie spokój z dyskusją na ten temat bo to na 100% ściema. Pisanie tutaj to tylko nabijanie więc po co?
Tak swoją drogą dobrze, że to ściema bo takie zmiany zabiły by piękno piłki jak dla mnie ale koniec tematu.
Moze ty w tej rozmowie zauwazasz tylko ze nam dochodzi po jednym poscie. Te debile z UEFA chca jakies chipy do pilek wlozyc, dolozyc sedziow, kamerki na boisku i wogole takie swinstwa... oni moga zepsuc cale piekno pilki noznej .....

Mam ndaizieje ze wszystko zostanie na swoim miejscu.

Pozdro
Nie martw się RoRo, ja dostrzegam głębię tych wynurzeń o”debilach” z Uefa... eehhh :roll:.

Postępu synu nie zatrzymasz. A piłka faktycznie straciłaby sporo uroku z powodu wprowadzeniu chipów w piłkach. Uroku sprzedawanych meczy, skandalicznych decyzji. Uroku nieuznania pięknych bramek, takich jak strzał z połowy gracza Totenhamu w meczu przeciwko ManU, czy tesh gol przeciwko Realowi Madryt, również całkiem niedawno. Prawdopodobnie chipy pomogłyby w walce przeciw wspomaganiu faworytów… A tego przecież nie chcemy :roll:.

Poza tym tylko ty piszesz o tych "debilach", reszta mnie tylko informuje o 1 kwietnia.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”