Chyba to jednak nie będzie koniec tematuRoRo pisze:Moze ty w tej rozmowie zauwazasz tylko ze nam dochodzi po jednym poscie. Te debile z UEFA chca jakies chipy do pilek wlozyc, dolozyc sedziow, kamerki na boisku i wogole takie swinstwa... oni moga zepsuc cale piekno pilki noznej .....Niggaz pisze:Oj ludzie dajcie sobie spokój z dyskusją na ten temat bo to na 100% ściema. Pisanie tutaj to tylko nabijanie więc po co?
Tak swoją drogą dobrze, że to ściema bo takie zmiany zabiły by piękno piłki jak dla mnie ale koniec tematu.
Mam ndaizieje ze wszystko zostanie na swoim miejscu.
Pozdro
Pierwszy post magusa dotyczący głównie spalonych to ściema perfidna ale zmiany o których RoRo wspominasz to już inna sprawa. Rozpatrywane są różne opcje i wiem, że nie jest to kwestia najbliższej przyszłości ale jednak zmiany będą i to na 100%. Wypowiem się pokrótce na temat niektórych propozycji zmian.
Chipy do piłek
Dodatkowi sędziowie
Kamerki na boisku
Moim zdaniem zmainy są potrzebne z tego względu, że w chwili obecnej pozostaje za duże pole do popisu dla manipulacji. Sędzia może bardzo łatwo wypaczyć wynik meczu. O ile zdarza się to rzadko to jeszcze jest dobrze. Rozumiem, że sędzia to tylko człowiek i błędy są wpisane w zawód a poniekąd także w samą piłkę nożną ale ostatnimi czasy to się robi coś strasznego. Poziom sędziowania jest fatalny. Co raz słyszymy o jakiś skandalach czy błędach. Nie może tak być dalej. Zmiany są konieczne. Świat idzie do przodu i sport musi iść razem z nim. Należy jednak być bardzo ostrożnym aby nie zabić piękna.