Jak oglądacie mecze w TV ?

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 03 kwie 2005, 23:24

hehe a ja mam pecha troche... tzn. w rodzince nikt nie oglada pilki nożnej!!!! nikt się nie interesuje piłką nożną!!! :? tata tylko reprezentacje Polski ogląda no to wtedy ja razem z nim :D jak gra Juve, to po prostu nie potrafie wtedy jeśc... (tak samo jak gra Italia) :roll: :D często stoje przed TV :D strasznie się denerwuje. mecze innych drużyn oglądam troche bardziej... 'na luzie' :lol:

na LM najczęściej do pubu ze znajomymi przy piwku. ostatnio zaraziłem paru znajomych (w tym koleżanke 8) ) meczykami w pubie (zwłaszcza po dwumeczu z Realem) i wogole 'miłością' do piłki... no i tera sami śledzą LM i męczą mnie, żeby wkręcić się na jakiś meczyk :D dzięki mnie Juve i cała piłka ma paru nowych fanów :wink:

MŚ w Koreii... heh to była faza... na mniejszej sali gimnastycznej w szkole wystawili TV jak grali Polacy... na pierwsze dwa meczyki zawijaliśmy się do domu z kumplami ale na mecz z USA zostaliśmy. oczywiście lekcji nie było :wink: pol szkoly się zebrało wtedy, a po każdej bramce białoczerwonych... wyobraźcie sobie co się działo :D

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”