Też preferuje gry cash. W turniejach czasem sobie lubię zagrać, ale nie robię tego ostatnio regularnie. Cashówka mimo wszystko jest lepsza dla bankrolla. W daily 90 na pokerstarsie grałem regularnie. Jednak tu jak dla mnie za dużo graczy. Jeżeli na początku nie wygrasz kilka dużych pól to jest w późniejszym czasie gry ciężko. Osobiście preferuję turnieje tak do 1000 graczy. Zazwyczaj nie gra się bardzo długo(3-4 godziny) i można przy odrobinie szczęścia zgarnąć trochę kasy.
BTW - gra ktoś na PartyPoker?? Wcześniej grałem na FullTilcie(na prawdziwą kasę), lecz wybrałem kasę po chwili gry. Ostatnio miałem znów sobie wpłacić na tą platformę pieniądze, jednak zbiegło się to w czasie gdy pokerstrategy dawało 50 dolarów właśnie na PartyPoker, więc doszedłem do wniosku, że na razie pogram na tych pieniądzach. Z tym, że ta platforma jest strasznie słaba. Wolno ładuje stoły, zawiesza się czasem i co chwila włącza mi jakąś stronę z informacją, że nie mogę się połączyć ze stołem mimo iż mam takie połączenie. Zamierzam ugrać 100 punktów(tyle by mi nie odebrali 50 dolarów) wybrać kasę i przelać na inna platformę(PS lub FT). Jeżeli ktoś jest na etapie wyboru pokerroomu to odradzam PartyPoker.