kaczy - forumowy Messi, Tiger Woods, Kobe Bryant i Jenna Jameson. Oczywiście bez zbereźnych myśli. Po prostu najlepszy!
brak
ulynif - mieliśmy kilka spięć i raczej nie nadajemy na tych samych falach. Czasami mam wrażenie, że specjalnie komentuje moje posty. Nie będę określał jego wiedzy piłkarskiej, bo każdy ma prawo do własnego zdania.
emdżej - nie napina się i bardzo dużo wie o Eredivisie. Zawsze pisze z sensem i można z nim normalnie podyskutować.
Salas11 - mogę spokojnie napisać, że w pewien sposób zaprzyjaźniliśmy się. Ma wiedzę, widać, że nie stara się bajerować, tylko prowadzi merytoryczne dyskusje.
Dr.Football1 - wiedza ogólna plus spokojna dyskusja. Nie wie, to pyta, szuka porady i nie stara się improwizować.
Wilmore - chętnie pogadałbym z nim, gdyż jest osobą najbardziej kontrowersyjną. Taką ma opinię na tym forum, co budzi we mnie wielką ciekawość. Niby większość z userów tradycyjnie prowadzi z nim nieziemskie debaty, więc chętnie poznałbym go.
kaczy - co tu dużo pisać. Facet ma ciekawe przemyślenia i jest intrygujący. Wydaje mi się, że byłby idealnym towarzyszem do nocnych, alkoholowych rozmów Polaków. Zapowiadał, że chce przeprowadzić się do Szczecina i wynająć kawalerkę. Kiedyś się wproszę.
Dr.Football1 - imprezowicz z Brukseli. Zaproponował mi angaż w swojej drużynie. Jak nie znajdę pracy w Polsce, to chętnie wproszę się do niego na testy. Kilka treningów z Dowhaniem i pojadę robić karierę w Belgii.
kaczy - boję się, że to jego ostatnia szansa na zwycięstwo w tej kategorii, bo rzuca palenie. Jak pali, to rzuca teksty, które są idealnym argumentem w walce o legalizację marihuany.
Chłopaczek - za kilka mistrzowskich porównań. Nie pieprzy od rzeczy, ale jak już zarzuci tekstem, to płuca bolą.
cloner - jest cloner - nie ma pikniku
brak
Modów nie będę oceniać, bo ostatnio zarzucono mi, że się podlizuje Mentorowi. Dlatego zasugeruję niejaką Agnieszkę (admin), która tak jak Paweł Janas - "nie wpierdala się".
PS Bez urazy, nie znam Cię
Domek nr 10 - ciekawe dyskusje, które czasami nie mają żadnego sensu.
Wasze prywatne typy - można poczytać nasze żałosne wypociny, które niczego nie dają
czeher - dość regularnie chwali się swoimi kuponami
kaczy - tu nie ma co uzasadniać. Bez niego to forum nie ma tej magii.