Re: Plebiscyt forumowy 2010

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Re: Plebiscyt forumowy 2010

Post autor: Kluchman » 09 gru 2010, 11:36

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Niech będzie fieldy, on tu był i jest i pewnie będzie zawsze.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Kolejny rok, w którym brakuje nowych aktywnych userów, jeśli ta kategoria wymaga zarejestrowania się w 2010 roku, to nie mam pomysłu.
3. Najsłabsze ogniwo forum - miguel indurain i stary rupieć za charakter jaki prezentują na forum, bo wiedzę mają pewnie nie małą.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Mam ochotę wyróżnić red85. To, że mało piszę w tematach angielskich, nie znaczy, że nie zaglądam.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - W sumie nie zależy mi szczególnie na poznaniu kogoś konkretnego. Mogę poznać wszystkich albo nikogo i świat się nie skończy.
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek, zdecydowanie. No i piwus na drugim miejscu.
7. Najwiekszy agresor- Nikogo nie wskażę.
8. Największy dziwak - kaczy, ale w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu. Może jeszcze Jarzinho i Wilmore, ale tonie znaczy, że ogólnie źle ich postrzegam.
9. Najlepszy mod - fieldy za to samo co w pierwszej kategorii. On tu jest 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. :P
10. Najciekawszy temat - Odpuszczę sobie głosowanie w tej kategorii, to się często zmienia.
11. Najlepszy typer - rzadko zagldam do działu bukmacherskiego, ale czecher zawsze wydał się niezły w te klocki. Może cloner jeszcze.
12. Najbarwniejszy user - Chłopaczek i kaczy.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”