2. Debiut roku (Rookie Challenge) - Dr.Football1 - jeśli chodzi tylko o tych zarejestrowanych w tym roku, to nie zaliczajcie tego głosu, ale Doktor na forum przebywa bodaj od mundialu
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie będę wspominał o kimś, kto od początku zaczął pisać głupie posty i szybko zakończył udział na forum. Z tych większych wybieram Jarzinho - za śmieszne i bez uzasadnione posty w temacie "Złota Piłka..."
4. Najwiekszy piłkarski znawca - fieldy - ogromna wiedza o angielskim futbolu, emdżej - to do niego zwracają się w sprawie charakterystyk graczy z Holandii
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wystarczy mi, że znam was zza ekranu monitora, z nikim się specjalnie nie zżyłem
6. Największy dowcipniś - Marco_van_Basten, Chlopaczek, kaczy. Ostatnia dwójka zdominowała złote usta. MVB też dobry
7. Najwiekszy agresor - nikt, mnie w odróżnieniu od pozostałych cloner nie bije
8. Największy dziwak - VADER, no dobra, pisze czasem sensownie, zapraszając na swojego bloga, na którego pewnie nikt nie zna linka
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najciekawszy temat - Domek nr. 10 - temat dla wszystkich niezależnie od upodobań klubowych i innych kwestii...
11. Najlepszy typer - tutaj najbardziej chyba siedzą czeher i Aker
12. Najbarwniejszy user - nie ma wątpliwości - kaczy