Re: Plebiscyt forumowy 2010

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Plebiscyt forumowy 2010

Post autor: Babel » 09 gru 2010, 18:53

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Chlopaczek. Im mniej go tym wiecej. Jednak jesli juz jest to nalezy jego słowa spijac jak nektar. Gdybysmy byli gejami to bylbym jego chłopakiem :spoko: . Nie czyta salon24. Klasa.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - DrFootball. Nie moja bajka, ale cos kojarze z jego tworczosci, a to chyba jedyny debiutant zasługujacy na uznanie.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Tu bedzie wielka trojca: rkoeman, miguel indurain, stary rupiec. Wydaje mi sie, ze dla takich ludzi idea forum jest za trudna do ogarniecia. Zasplenie nieuleczalne.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Lubie ludzi którzy zwracaja uwage na taktyke wiec: Loczkerson.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - W tym roku obrodzilo w ludzi których poznac bym nie chcial i mam nadzieje ze nie poznam.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek. Pozamiatal konkurencje.
7. Najwiekszy agresor - Czasem musi byc ostro, bo warto sie pieknie róznic, ale arek_ahig to juz ma problem nikogo nie zaczepic w swoich postach.
8. Największy dziwak - kaczy ja wiem ze dojrzewanie to trudny okres, ale zeby dojrzewac na forum? Choc Wilmore ze swoimi koneksjami, wiedza i teorami niedostepnymi dla szarakow jest blisko nagrody. Moze byc nr 2.
9. Najlepszy mod - fieldy trzyma forum w ryzach. Gdyby byla mini nagroda za usuawnie postow botow to moglbym do niej kandydowac.
10. Najciekawszy temat - Jakos temat o Gran Derby wzbudza największe emocja takze u kibicow teoretycznie mniej zaangażowanych.
11. Najlepszy typer - Nie mam pojecia.
12. Najbarwniejszy user - Nie rozumiem kategorii. Prawie MVP? To Mentor i fieldy.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”