Fani niemieckiej piłki - wpisujcie się!

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post autor: mathiasek12 » 09 kwie 2005, 19:13

wazi15 pisze:
mathiasek12 pisze:
RoRo pisze:Zgadzam sie z toba Mathiasek .... Ja bardzo lubie France .. to moj ulubiony zawodnik Bayeru ....

Jest swietny technicznie i ma instynkt snajpera i Voronin nie dorasta mu do piet ....

Taki byl fajny duet Franca - Berbatov i Voronin do spolki z Aughentalerem wszystko z niszczyli .....

Pamietasz jak gral Feanca z Berbatovem w ataku ?? Co to sie dzialo ??
pamietam pamietam to byly czasy ale znowu gdyby nie przyszedl aughentaler to i krzynio by tam nie gral...wazi15 wiesz jeden mecz nie swiadczy wedlug mnie berbatov jest o klase lepszy od voronina i franca tez
Mathiasek a widzisz tam przy moim poscie takie trzy wyrazy jak "Na chwile obecna" no ale to nie jest tylko jeden mecz w wykonaniu Berbatova ze nie spisuje sie najlepiej w zeszlym tygodniu w meczu z Arminia tez nie zachwycil i w meczu liverpoolu tez nie zachwycil... Ale tak po za tym to wogole przez ostatnie tygodnie Bayer nie zachwyca moim zdaniem Augenthaler powinien sprobowac w ataku Voronina i Francy
ok kazy ma swoje zdanie ja bym na ich miejscu sprobowal jeszczce donovana a nie odrazu go sprzedawal praktycznie nie dajac mu szans

Wróć do „Wracając Do Meritum”