1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - almighty Fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - tutaj bez zaglądania w metrykę - Bartbuks - co prawda był dużo wcześniej, ale nie udzielał się a taką skalę, a wypadałoby go uhonorować za reanimację forum (wespół z kaczym)
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie ma
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Dr. Football - wypowiada się na tematy, o których nie mam pojęcia, to chyba najlepsza miara bycia znawcą. Ale z drugiej strony nie rozumiem też co pisze Kaczy.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - [wyswietlatwojnick][przestajewystwietlactwojnick]
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek, Mentor, Bartbuks
7. Najwiekszy agresor- wydaje mi się, że w zeszłym roku głosowałem na Wilmore'a, ale teraz na podium wraca cloner. Przeciwnicy polegli w tym starciu.
8. Największy dziwak - gdzieś muszę dać niestety Wilmore'a. Ma swoje zdanie i wie jak go bronić. Nawet gdyby chodizło o spór o kolor marchewki.
9. Najlepszy mod - Fuhrer Fieldy
10. Najciekawszy temat - "Czego aktualnie słuchacie". Jak co roku nie będę przecież nominował tematu piłkarskiego na forum piłkarskim.
11. Najlepszy typer - czeher. Nie mam pojęcia czy dalej jest najlepszy, ale na pewno najciekawszy.
12. Najbarwniejszy user - kaczy dostał swoją kategorię
W tym roku gwiazda była tylko jedna. I Fieldy.