Re: Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Re: Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza?

Post autor: futbolowa » 31 sty 2011, 1:13

Nic wielkiego i nawet bym to olała, gdyby nie to, że się brat ze mnie naśmiewa, że sobie ze mnie żarty zrobili ;)

Znajomy poprosił, bym podyskutowała na ich forum, zanim jeszcze gazeta pojawiła się na rynku. No to dyskutowałam, gdy nagle w jednym z numerów pojawiła się moja wypowiedź. Żaden regulamin tego nie przewidywał, na nic się nie zgadzałam, ale okej - sprawa przybrała obrót nawet miły, bo jakieś dziewczęta listy miłosne zaczęły pisać, że ich idolką jestem, a jeden typ zaproponował mi małżeństwo drogą mailową ;) Ale nie w tym rzecz. Za wypowiedź tę redakcja zaproponowała mi nagrodę rzeczową. A skoro zaproponowała, to trzeba brać, prawda? Tylko minęło już sporo czasu, a ci nic. Upomniałam się raz i drugi, aż wreszcie dwa tygodnie temu napisali, że paczka jest gotowa do wysyłki. Jednak - jak widać - gotowość do wysyłki nie oznacza samej wysyłki i rzekoma paczka wciąż się u mnie nie znalazła, co mnie wnerwia niezmiernie, bo prosić się muszę o coś, co mi się należy, a wcale tego nie lubię. Postanowiłam jednak, że będę uparta i dotąd będę ich męczyć złośliwymi mailami, aż wreszcie zareagują [a, że nie wspomnę o tym, iż odsyłali mnie do naczelnego najpierw, podając nieprawdziwy email, eh eh]. W każdym razie namawiają mnie nawet, żebym ich do sądu podała, bo zgody na publikację nie dawałam, ale w takie zabawy to mnie się mieszać już nie chce, chociaż - kto wie, jak mnie zdenerwują bardziej... :jupi:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”