Re: AC Milan - Tottenham 1/8 CL

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan - Tottenham 1/8 CL

Post autor: MazurXIII » 10 mar 2011, 15:26

Jak napisałem wczoraj honorowy remis w perspektywie walki o scudetto (nasz cel nr 1 w tym sezonie) to optymalny wynik i dostałem to co chciałem.Aczkolwiek ma to gorzki posmak...

Jedziecie po lordzie jak po dzikiej kobyle a chłopak akurat w tym przypadku ma rację - wskazówką już były zimowe transfery (ciężko było zatrzymać Ronniego tylko na LM przez te pół roku?),a znamienna sytuacja z końcówki meczu (rzut rożny w 89 czy 90 - którejś) - w normalnej sytuacji,kiedy potrzeba 1 bramki to w końcówce przy stałym fragmencie albo bierze udział bramkarz,albo bawimy się w all-attack w stylu Valencii z wczorajszego meczu z Schalke.A u nas?Pełen luzik,wpadnie to ok,nie wpadnie też tragedii nie ma.Po meczu też nie widziałem darcia szat u Pato czy innych zawodników.Seedorf?Prawdopodobnie ostatni jego mecz w LM,więc emocje zrozumiałe.Gdyby grał tak we wszystkich spotkaniach a nie w 1/10 to dostałby nowy kontrakt,a tak to arivederci.

Co do postawy Robinho - katastrofalna,ale niby tłumaczy go brak przepracowanego okresu przygotowawczego - oceniać go będę jak Cassano - w następnym sezonie.Pato?40 stopni gorączki jeszcze w niedzielę,poza tym wraca tuż po kontuzji.Ibra?To Ibra ma nam wygrywać mecze w fazie pucharowej LM :rotfl: Bez jaj - wiadomo,że kupiono go na ligę.Pomoc świetnie zneutralizowała tą Tottenhamu (teoretycznie dużo lepszą w kreacji),kapitalny Seedorf.Dobrą zmianę dał Merkel,szalenie podoba mi się ten chłopak.Mam nadzieję,że Ancelotti widzi,że jednak można wprowadzać młodzież w takim klubie jak Milan.Obrona świetnie wyłączyła Croucha,aczkolwiek sędzia na upartego mógł dać karnego po zagraniu ręką Silvy.To samo z Lennonem - Jankul i Boateng praktycznie nie dali mu pograć.Abbiati bezrobotny.

Interiści odzywają się w temacie odpuszczania LM?Radziłbym milczeć,bo od Tottenhamu dostaliście w dupę aż miło,podczas gdy Milan z przebiegu dwumecz ciężko nazwać drużyną gorszą od Kogutów...

Wróć do „Puchary Europejskie”