Re: LIGA HAXBALL

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: petrdcm » 18 kwie 2011, 16:39

Ja się niektórym graczom dziwie. Przecież pisałem dawno że organizatorem nie jestem, że regulamin i tak nie był przestrzegany to i nie obowiązuje, chyba że coś się zmieniło ale tak jak wspomniałem, nie ja się tym zajmuje, ba, nawet z ligi zrezygnowałem tylko gram jako pojedyncze mecze. To że wspomniałem o zasadach według jakich ja sobie liczę punkty i według których gram (a są to zasady takie według których wszystkie zespoły przystępowały do gry, tylko że wiele się zmieniło od tamtej pory w trakcie rozgrywek jak to w poprzednim sezonie też było, a ja sobie gram nadal z tamtymi zasadami to już inna kwestia). W każdym razie grajcie sobie jak chcecie czemu nagłe zainteresowanie walkowerami się uwidoczniło to ja nie wiem :lol: Ja sobie liczę według zasad do których przystępowałem do gry, ot taki mam kaprys :P

Chciałbym tylko zaznaczyć to co potwierdziło się z poprzedniego sezonu
:arrow: bez update, 8 meczów bez porażki (jako jedyny zespół także mówienie że update było jednakowe dla wszystkich... nie, dla tych co intensywnie ćwiczyli i się spinali na ligę może i nie miało znaczenia bo grali non stop i im było bez różnicy)
A teraz dotychczasowe 2 sezony:
:arrow: skromny bilansik Juve z "mistrzami" ligi:
GPE - Juve 4-1 (w roli mnie jako bramkarza :mrgreen: )
Juve - GPE 5-0
GPE - Juve 0-4
:arrow: skromny bilansik Juve z vice mistrzami ligi:
Juve - Real 5-1
Real - Juve 6-2 (po update)
Real - Juve 0-2
:arrow: skromny bilansik Juve z LaMasia:
Juve - LaMasia 3-2
LaMasia - Juve 3-2
Juve - LaMasia 0-0 ech te lagi z Wami, nawet jak Arek założył host to Maćkowi lagowało :P

edit:
miało być bilansik :P (poprawiono)
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 16:45 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”