Twsd cytując Gazetę Krakowską pisze:
GK: Legia proponuje pracę Kasperczakowi
Gazeta Krakowska poinformowała, że Legia Warszawa złożyła propozycję pracy nadal zatrudnionemu w Wiśle Henrykowi Kasperczakowi. Sam szkoleniowiec nie potwierdza tej informacji, ale "Krakowska" utrzymuje, iż w tej sprawie z Mariuszem Walterem rozmawiać będzie przedstawiciel Kasperczaka - Tadeusz Fogiel.
"A jednak się kręci!". Ja też pisałem Pisakk, że Fakt ma dojścia i to niekoniecznie musi być ściema, ale jak zobaczyłem treść na onecie, to aż się śmiać chciało...
Ale teraz skoro dwa z trzech wiarygodnych źródeł w Małopolsce to potwierdzają, to coś jest na rzeczy.
Uchi co do tej "zdrady", to Kasperczak widzi to w trochę innym świetle. Jemu nie zależy na tym co myślą kibice, tylko na robocie i aby nikt mu się w to nie wtrącał... Musi mieć pełną autonomię.
Sądzę, że Legia mu jej nie da. Ale i tak przyjmie ofertę, by pokazać kto miał rację i odbudowa reputacje. Kaper to strasznie ambitny i niezwracający uwagi na innych trener. Odwala dobrze robotę, ale nie widzi swoich błędów. W każdym razie Kasper jest tak zapatrzony w siebie, że to co inni mówią do niego nie dociera. "Tylko ja i moja przeeestrzeń...."
Legia: dyrektor sportowy- Jerzy Engel, trener Kasper, asystent trenera: Zielinski. Dyrektor i trener będą ostro pchali swoich pupili do Legii, ale przynajmniej pozostali się piłkarze się przy tej dwójce rozwijali...