TRZEBA USTALIĆ JEDNO -
ŻE NIE MA MOWY O REWOLUCJACH KADROWYCH. JAK ZDECYDUJĄ SIE NA KUPNO GRACZY ZA WIEKSZA KWOTE ODSTĘPNEGO TO ZROBIĄ JAK UWARZAJĄ - MAJĄ ZA CO BO LICZĄC OSTATNIE WYGRANIE -- CHAMPIONS LEAGUE - SCUDETTO - SUPERPUCHARU WŁOCH I SUPERPUCHARU EUROPY JEST RÓWNO ZNACZNE W SUKCESAMI PIŁKARSKIMI ALE I Z ...... KASĄ.
W TYM CZASIE MIALN NIE WYKONAŁ "GWAŁTOWNYCH RUCHÓW TRANSFROWYCH". KUPIŁ TYLKO STAMA ZA WIEKSZE PIENIADZE [o.k 10 milionów]. VIKASH I COLOCCINI PRZESZLI ZA DARMO. WSZEŚNIE SPRZEDALI mi. ZA ŁADNA KWOTE LAURSENA DO ASTON VILLI I POŻEGNALI SIE Z RIVALDIO I REDONDO [który swoje zarabiali w klubie] - WRACALI I ZOSTAWALI WYPOZYCZANI OBIECUJACY ZAWDONICY ALE TO MELODIA PRZESZŁOSCI.
Także pewne jest to że tylko trener i Działacze wiedza co bedzie grane w czasie Mercato. NAWER MOGĄ O TYM TERAZ NIE MYSLEĆ BO GRAMY O PUCHARY ALBO JUŻ ZAŁATWILI JA WCZEŚNIEJ Z DHORASOO I STAMAM... ZOBACZYMY.
No i co do wróżenia transferów ?? To sadze tak jak Uchi_UfFy że nie zawsze trzeba szukać wsród najgroszych. Idealnym przykładem jest Kaka a nawet Kaładze.
Ale pewne jest jedno że Milan nie kupi np. 7 gracz i pewne jest też to że nie sprzeda 7 graczy. Bo nie ma po co robić rewolucji. Ostatnio pojawilo sie kilka ciekawych plotek. Choć jak to Włosi kochają na temat transferu który ich zdaniem jest wielce prawdopobobny rozpisuja sie wiecej Artykuł i felietony wskazuja teraz na Van Bommela.
Nie tak dawno słyszałem że Marsylia i nawet Lyon chciał by Tomassona bo na gwałt potrzebuja środkowego napastnika ktory gra głową dobrze. Sadze że Pippo nie odejdzie jeszcze. Mówi sie o tym ze Simic może Brocchi odejdzę. Także miejsca zrobią dla nowych nabytków. Nie wiedomo co z Pancaro ?? Bo w transfer Kaładze nie wieze .. Prędzej zrezygnują z Crespo ale ot ym nizej
Co do tych co kupia to należy sie kierować. schematem wcześniejczych ruchów transferowych. Czyli nie kupowania graczy na "siłe" tylko wzmacnianie sily kadry.
Jak by tak podliczyć te [narazie] wirtualne transfery To wychodzi ładne kwota. Nie mam co myśleć o transferach za 100 baniek i dobrze do nie potrzeba tego a nawet głupota by było robienie rewolucji.
Sadze że Janlukovski i Glia to są wzmocnienia nie uzupalnienie kadry. Także muszą gracze zrobić miejsce bo Jon Dahl nie bedzie przeciesz 5 napastnikiem.
Ciekawi mnie co z Crespo ?? Czerwony Romek swój koleś i może być lepiej niż myślimi. Oczywiście nie odda kart Hernan za darmo ale .. dogadają sie hehe W końcu Hernan też ma na to wpływ bo to nie lodówka.
Nawet sadze że od nowego sezonu na stadnio Ennio Tardini bedzie grał Marco Borriello gracz Milanu który teraz jest w Regginie a zostanie włączony w tranakcje. Mówi sie że Pamra chciała kiedyś Dalla Bona tez Nasz gracz tylko że tu nie ma mozy o sprzedarzy a jednynie wypozyczniu. Mm jeszcze perełki 17 latnie za ogromne pieniadze Pozzi i Abate. obydwaj braja teraz z Serie B ale juz sa gotowi na wejście w "wielka Piłke" Także kto nie jak Parma ?? jeścli chodzi o wyporzycznie ??
Veelden ja by iśc kierunkiem myślania politiki i plotek To powinnie jako zapalony kibice Rossoneri wierzyc w wszystko co naliszą. W transfer Ronaldinho - Juninho Henrego czy Rio Ferdinadna ALE NIE WIERZE W PLOTY W KOSMOSU bo to nie byłoby tak ze głosi moje nasze motto transferowe. Czyli " JAK MASZ WIERZYĆ W PLOTY OCEŃ TE BEZ GŁUPOTY" HEHEHE Bo co My możemy wiecej ?? Mercao to specyficzny czas tym bardziej że jednym graczem interesuje sie zazwyczaj 3 klubu Serie A MILAN - INTER - JUVE i to jest cała jatka ze tworzy sie czeski film
veelden^ - To wchodzimy w zakład ?? Napisz 3 graczy którzy zalilą Juve po sezonie. Ja stawiam ze Milan kupi za Alberto - Jankulowskiego i hmm ?? Cassatiego. Może bedzie tak że Bonera i Van Bommel tez przyjdą ale wtedy Cassati nie zaslili Milan [chyba ]
Chyba że chce tylko zakładać sie o przyszłośc Bonery. Troche to dziwne ale coś moze chłopakiwi powróżyć hehe
Ale sie rozpisałem