Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 13:28

Uchi_UfFy wiesz troche musze Ci zmartwić ale Ze Roberto podpisał nie dawno nową umowe jak sie nie myle oczywiscie ale cos mi sie obiło o oczy i uszy.

Ferrari ?? Nie zatrzymywał bym go nawet tak jak Pelliziolego. Sadze że idze zastąpić ich młodzieżą. Oczywiscie Roma nie może postawic tylko na swoja młodziesz. Dla tego tacy gracze jak Chivu czy Dacurt zostana w klubie. Dellas ?? może odejdzie raczej na pewno. Mancini ?? no jest w "kryzysie" i miał 2 mecze w którzy ja w nim widziałem gwazide z popszeniego sezonu. Ale sadze ze zostanie. Choć kiedyś słyszałem że Milan chce zawiazać w Roma współprace i Mancini by przyszadł na San Siro a gral by na pozycji .... skrajnego obrońcy Cafu 2 ale to było podczas styczniowego okna wiec plota pewnie . :D Sądze ze Cassano chyba jedna wybierze zdrade .. szkoda że tak chłopak zrobi ale jeszcze czas może Totti mu wbije w łeb że wszedzie tylko nie ....

Kto zaslil Roma ?? Transfer Mexes był dla mnie osobiscie strzałem w '10" drugie sezon juz to potwierdzi. Zobaczysz :D Ale potrzeba wzmocnień doświatczonych gracz. Słyszałem o Ze Roberto [choć czytaj wyżej] mówiło sie o innych z kartą na reku. Ale i takich za dos dużą kase. Nie sadze by transfer Cassano pokrył zakup Gliardino. Bo to była by głupota ze strony Romy [nie obrać sie] ale za te pieniadz trzeba wyszukać drugiego Cassano i jeszcze może wzmocnić druga lini i defensywe. Bo jak nie to trzeba bedzie jeszcze sprzedac np. Chivu .... A jak Roma zatrzyma Tottiego [ a w to nie wątpie] to gracze sami beda sie garnąc bo nie jeden chciał by grać z Tottim. I jak jego sume bedzie "mała' to nie bedzie problemu zastąpić Antonio i wzmocnic inne formacja.

Pozdro - Pamietaj Co napisałeś w tamecie "Letnie Merato rossonerich" a napisałeś coś takiego -- "Nie zawsze watro szukać tych najdroszych bo nie .... " i tu Ci brawo bije i jestem pewnie że i tak zostana zrobione mądre transfery !!

Wróć do „Włochy”