Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: petrdcm » 20 lip 2011, 2:12

piwus pisze:A to jedno jedno wyklucza drugie? Skoro nie zakładałem porażki z ww. to nie mogę obwiniać za nie konkretnych piłkarzy?
Wyklucza jeżeli wtedy przed meczem byś ich nie zamienił na innych a po meczu ich krytykował. A zakładam że skoro nie zakładałeś porażki to byś tamtych piłkarzy nie zmienił przed meczem na innych.
piwus pisze:Tak tak, przed rewanżem z Panathinaikosem nawet nie śniłeś że Wisła może odpaść a teraz wymyślasz jacy to rzekomo fatalni bramkarze wówczas się do tego przyczynili.
Akurat nie trafiłeś :) W tamtym okresie zakładałem że jedyne co może być nie tak to znów jakiś błąd bramkarza (najsłabsze ogniowo), no bo w końcu przy tylu błędach musiał nastąpić jakiś moment że jakiś błąd stał się decydujący o wyniku meczu.
piwus pisze:Nie można powiedzieć, że Wisła grała na tym samym poziomie ze Skonto co z Karabachem i Levadią. Nie można powiedzieć, że Wisła wygrała ze Skonto szczęśliwie.
1. Gol samobójczy rywali
2. Nie trafiona "setka" rywali
3. W drugim meczu pierwszy gol również z dużą pomocą obrońcy rywali od którego piłka się odbiła
Rzeczywiście, nie można powiedzieć że to szczęśliwy dwumecz dla Wisły :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”