Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: petrdcm » 20 lip 2011, 18:58

piwus pisze:Fragment o Odrze Wodzisław był fragmentem dłuższego posta dotyczącego meczu ze Skonto.
O, nie wiedziałem że Odra też grała ze Skonto. I do tego jeszcze tam coś o Legii pisałeś jak grała z Odrą. Ciekawie się robi :lol:
piwus pisze:Plus - co ma niewykorzystanie karnego w meczu z Karabachem do niewykorzystania setki przez Skonto?
To, że obie sytuacje były niewykorzystane. A resztę patrz wcześniej.
piwus pisze:Po pierwszym meczu pisałem, że to słabe spotkanie w wykonaniu Wisły, po drugim uważam tak samo.
Przecież pisałeś że różnica między zespołami była wyraźna. Więc jeśli myślisz że "mogli" zagrać dużo lepiej, to Skonto też "mogło", czyli w sumie się zgadzamy :lol:
piwus pisze:Piszę bez przerwy, że awans nie był kwestią szczęścia, że różnica między zespołami była wyraźna. Nie, że Wisła zagrała dobrze. Nie pompuję balona. napisałem tylko, ze wygrała zasłużenie, czemu ty zaprzeczasz.
Nie mówie że nie zasłużenie, tylko że gdyby rywal był nieco lepszy (typu Karabach który potęgą nie jest!) znowu było by nieciekawie. No ale super zasłużone zwycięstwo z półamatorami zdobyte na samobójczych trafieniach rywali wprawia w popłoch pół piłkarskiej europy :rotfl:

Wróć do „Wracając Do Meritum”