Gerrard to jedna wielka niewiadoma przed nadchodzącym sezonem, Anglik coraz częściej nękany jest przez kontuje, a do tego nie prezentuje się już tak dobrze jak kiedyś, oczywiście nadal jest to świetny piłkarz który robi różnice swoją obecnością na boisku, ale moim zdaniem powinien być stopniowo odstawiany od składu. Dalglish powinien dawać więcej szans wspólnej gry Lucasowi i Adamowi/Hendersonowi, a po Gerrarda sięgać w spotkaniach z klasowymi rywalami.moja_stopa pisze:Gerrardem
Sytuacja podobna co z Gerrardem, stopniowe odstawienie od składu. Uwielbiam Anglika, ale jego gra w meczach sparingowych wołała o pomstę do nieba. Na miejscu włodarzy Liverpoolu zacząłbym się rozglądać za nowym środkowym obrońcą, myślę, że taki Gary Cahill jest na wyciągnięcie ręki tym bardziej, że w Liverpoolu nie szczędzą pieniędzy (jak to głupio brzmi ze strony fana Citymoja_stopa pisze:Carragherem
Ze względu na jego zdrowie nie opierałbym na nim fundamentów obrony.moja_stopa pisze:Aggerem
Coraz częściej słychać, że któryś z tych graczy odejdzie, na miejscu fanów "The Reds" wolałbym Włocha który potrafi w porównaniu do Portugalczyka świetnie rozgrywać piłkę, ale włodarze klubu z Merseyside uważają chyba inaczej.moja_stopa pisze:Aquilanim, Meirelesem
Jeżeli tylko będzie wystawiany w ataku obok Suareza, na skrzydle ten zawodnik prezentuję się średnio.moja_stopa pisze:Kuytem
To akurat zweryfikuję sezonDaaaamian pisze:No tak, bardziej prawdopodobne jest to, że City z Mancinim na ławce zdobędzie wicemistrzostwo.