Re: Wybory parlamentarne 2011

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Wybory parlamentarne 2011

Post autor: Kamil232 » 10 paź 2011, 23:16

Jest również duża część ludzi, którzy może nie byli zachwyceni dorobkiem i metodami Palikota, ale z dwojga złego woleli wybrać partię, której program i deklarowany światopogląd są im bliższy.
Program, a jaki to pan Janusz ma program? Legalizacja Marihuany i walka z Kościołem? Coś więcej? Jakieś konkrety?

Światopogląd? Który ten który wydawał tygodnik Ozon oto jedna z okładek

Obrazek

czy ten obecnie deklarowany?

I ostatnia kwestia to to co będę na każdym kroku podkreślał. Można zrozumieć głosowanie na każdą nawet z partii nawet na SLD, ale na tego typa? Gdyby któryś z was był na miejscu Śp. Lecha Kaczyńskiego i ktoś by po was tak jechał i waszej rodzinie? Po waszym nieżyjącym ojcu, chorej Matce, zmarłym bracie, jak to robił już nawet po Katastrofie Smoleńskiej w kampanii prezydenckiej wobec JK, ciekawy jestem czy z równą miarą byście podchodzili do tych metod i mówilibyście, że nie było to zbyt ładne no ale. Czy po prostu po ludzku byście dali takiem chłystkowi po mordzie.
I niech to będzie komiczne, dla mnie zwykła przyzwoitość wymaga by na kogoś takiego to jedynie splunąć, są pewne granice, nawet dzieci na podwróku wiedzą, że jak idzie z kimś kosa to może się zdarzyć, że sobie nawazjaem wrzucacie, ale jak ktoś zaczyna jechać po twojej rodzinie czy po zmarłych członkach rodzinny to się po prostu daje takiemu typowi po mordzie i to wszystko.

POmijajac już nawet wrzuty na Kaczyńskiego to typ mówił, że na pokładzie TU 154m wszyscy byli pijany. No ja pier, może ja jestem jakiś nienormalny, ale tak mnie wychowano, że na takich typów to się pluje, a nie na nich głosuje.

I tym rymem zakończę dalszą dysputę.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”