Re: Wybory parlamentarne 2011

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Wybory parlamentarne 2011

Post autor: petrdcm » 12 paź 2011, 17:34

Jest już uzasadnieniem do twojej wypowiedzi więc nie wiem co chcesz żebym uzasadniał skoro to właśnie były uzasadnienia do twojej wypowiedzi. Dno :rotfl: Uzasadnienie jest zawarte w tamtych zdaniach które chcesz żeby uzasadniać, skoro nie rozumiesz wynikającej z ich treści to jeszcze parę zdań dla wyjaśnienia.
tylerdurden pisze:Czyli gdyby składka rentowa i progi podatkowe oraz ulgi pozostały niezmienione, to wpływy z podatków byłyby takie same czy mniejsze?
To by zależało od ewentualnego wzrostu lub zmniejszenia wpływów z innych podatków. Ponieważ ich wzrost (tej części) mógłby być proporcjonalnie wyższy w stosunku do wielkości mniejszych wpływów innej części.
tylerdurden pisze:Dlaczego rosły jasno pokazałem, sam dodałeś do tego możliwość wzrostu innych podatków, ale zeszliśmy na PIT dla którego wielkosci sam wkleiłeś, juz nie pamietasz, czy nie łapiesz co sam opkazujesz w swoich postach
Owszem, była to wielkość która... wzrosła. Więc nie wiem o co ci chodzi skoro ciągle trzymasz się tych malejących wartości.
tylerdurden pisze:Zresztą te posty ciągle edytujesz,więc trudno się odnieść do tego co napisaleś wczoraj, bo mozesz się tego wyprzec, wygląda więc na to, że jesteś klasycznym netowym trollem, co kończy dyskusję z mojej strony.MIłego trollowania
Edycja dwu razowa w celu uzupełnienia była uzasadniona i odbywała się przed twoją odpowiedzią na nie, możesz sobie sam trolować ponieważ dyskusja z tobą nie ma sensu więc usunąłem kilka postów i kończę dyskusję. Miłego dnia.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2011, 17:45 przez petrdcm, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”