Re: Wybory parlamentarne 2011

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Wybory parlamentarne 2011

Post autor: Kamil232 » 16 lis 2011, 21:10

Jak Ty to lubisz czasami pisac: wskaz paluszkiem gdzie napisalem ze koles jest dla mnie autorytetem w czymkolwiek? Jak nie wskazesz to pokornie przepros.
Podobnie jak kumplowi Babelowi widzę, że zupełnie nie przeszkadza to, że człowiek który zamordował Ks. Popiełuszke i zwalczał za Komuny Kościól teraz w chyba najbardziej popularnej gazecie wśród antyklerykałów pisywał teksty o Kościele pod pseudonimem. Jakby to robił pod nazwiskiem w porządku, każdy by wiedział z kim ma do czynienia i wiedział kim jest autor. Ale że robił to pod pseudonimem uważam to za całkowity skandal, nie każdy jak wy w imię rozumianej tylko przez was nowoczesności nawet morderców jest w stanie tolerować i nie widzi w nich nic zdrożnego jeśli robili to w słusznej dla was sprawie tj. mordowali przedstawicieli najbardziej zbrodniczego systemu w dziejach ludzkości, ale wydaje mnie się, że znajdzie się wsród przedstawicieli czytelników FIM osoby, które nie przepadają za Kościołem, są ateistami, ale jednak chcieli by wiedzieć, że mordercy piszą na ich łamach i całkowicie inaczej by odebrali tekst napisany pod nazwiskiem Piotrowski wiedząć, że to ten morderca Popiełuszki, a całkowicie inaczej odbierają tekst jakiegoś tam dziennikarza.

I skończ z dziecinnymi porównaniami, praca na rybnym w tesco to co innego niż praca w gazecie. Dziennikarz to jest całkiem inny zawód, a w dzisiejszym świecie ma on gigantyczne oddziaływanie. Można powiedzieć, że to w tej chwili dziennikarze i media kreują rzeczywistość. Więc czytelnnik ma prawo wiedzieć kim jest dziennikarz piszący dany tekst i jeśli ma za sobą taką przeszłość. no litości zaraz się okaże, że w jakiejś wyborczej będzie pisał były pedofil który odsiedział swoją karę molestowania dzieci, a teraz będzie wnosił w tekscie rzecz jasna pod pseudonimem, że należy zlibralizować kary dla pedofilii bo oni nie stanowią wielkego zagrożenia. I wówczas również Chłopaczek z Bablem w imię tolerancji to zaakceptują no bo przecież typek odsiedział karę, wrócił do społeczeństwa ma prawo pracowac, więc może się wypowiadać na temat dzieci.
Brawo panowie, tylko pogratulować btw. co jeszczę w imię tej nowoczesnośći zaakceptujecie? pedałów, walka z kościołem, teraz morderca na łamach gazety, co będzie dalej pedofilia, zoofilia?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”