Re: Wybory parlamentarne 2011

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Wybory parlamentarne 2011

Post autor: MGiggs » 16 lis 2011, 22:31

Wypada zadać pytanie na wstępie.Jeśli sąd uzna że Piotrkowski nie pisał dla FIM to usłyszymy że sądy są beee? Bo znając Twoją Kamilu logike argumentacji to będzie tak- sąd uzna ze nie pisał i będzie pojazd po sądzie i porównanie do jaruzela, jesli sąd uzna że pisał to pewnie będzie koronny argument w dyskusji.Ja chce poprostu wiedzieć to wcześniej, bo już nie raz sądy są ujowe bo broniły osób i spraw które w Twoim odczuciu nie mogły bronić a jesli sądy broniły spraw(choby naciski Ziobry) to sądy są ok i podaje się argumentacje.Wiec ustal sobie i nie chwiej się jak wiatr zawieje. Raz GW jest ujowa,nierzetelna a innym razem ochoczo się z niej wyciąga argumenty. Ustalmy to teraz bo Ty juz wiesz że Piotrkowski pisał i Tobie wyrok sądu potrzebny nie jest.

Teraz przechodze do merutum. Sprawa ma troszke szerszy kontekst niż to się na początku wydaje.Ataki na Kotlińskiego zaczeły się od dnia kiedy okazało się że został posłem.Dlaczego? Niestety dla większosci mediów nie do zakceptowania jest fakt że do sejmu weszła grupa ludzi która chce się dobrac KK do tylka.Nie potrafią zrozumieć ze jest to 3 siła w sejmie,że ludzie szli głosować bo kandydował min Kotliński.

To tytułem wstępu...nagle niezależna(ktorej szef oficialnie twierdzi ze 10 był zamach :lol: ) podaje fakt że Kotliński ma jakieś papiery w aktach SB.Niestety okazało się że Kotliński 2 razy w swojej gazecie o tym pisał(oraz książce) .Rzucili pomówieniami nie podając faktów i sprawa umarła, jesli by coś w aktach było to Gmyz Sakiewiczem by o tym trąbili 2 miesiące.Nie udało się teczką więc trzeba było wrócić to Piotrkowskiego.Temat podłapała Wyborcza(warto tutaj przeczytać feleton guru wyborców Pisu- Ziemkiewicza...który Jonasz broni :lol: ).4 programy z rzędy Monika Olejnik obrzucała stekiem kłamstw Kotlińskiego, był u niej Sowa-był pojazd po Kotlińskim,był Palikot-pojazd po Kotlińskim, dodatkowo pokazywanie zdjęc wyławianego Popiełuszki przeszło wszelkie granic, ta kobieta wręcz Kotlińskiego wrabiało w to morderstwo :shock: beż próby obrony z jego strony. Facet obsmarował Monike w FIM za co dostał wiele braw od dziennikarzy bo każdy mu po cichu przyznał racje, ze miał jaja postawić się komuś z takimi plecami. Teraz powstała akcja chronimy MO i podpisani tam ludzie chcą wykluczenia Kotlińskiego z debaty publicznej.Najlepsze jest to że nawet że ludzie o prawicowych poglądach pisali swoje uznanie na ten temat.
Poszła lawina bo jeśli jedziemy kogoś z takimi plecami to trzeba się spodziewać ataku.Teraz Rzeczpospolita po zmienia własciciela nie daje za wygrana i powstał tekst który cytuje Kamil. Jest to kolejna walka z Kotlińskim i FIM którzy mają swoich stałych czytaleników,GW już dawno walczy z Kotlinskim, przeciez pisali że bedą popierać Palikota jeśli wywali Kotlinskiego z parti bo tak..niech nie liczy na ich przychylność.

Jakie konkrety podaje Rzepa w kolejnym ataku? Żadnych, niby słowa byłęgo wicenaczelnego ktorych w tekscie nie ma.Zrobiliby autoryzowany wywiad i wtedy bym pomyślał że mają podstawy tak sądzić. Niestety przy takich argumentach trudno dyskutować, ja moge sądzić że Pan X jest zboczeńcem i niech ten Pan X udowadnia ze nim nie jest...mi się wydaje że jesli komuś się coś zarzuca trzeba podawać fakty.Niestety tak jak w przypadku współpracy Kotlinskiego z SB mamy do czynienia na razie z rzuceniem pomówień bez faktów.Sprawa z SB umarła i tak samo będzie w tym przypadku.Tak jak powiedział Palikot w Tok FM- jakie rzepa ma fakty i argumenty? Mam nadzieje że sąd zbada tą sprawe.
Najciekawsze jest to że dopiero teraz Rzepa się obudziła, a to Piotrkowski a to teczki,gdzie byli wcześniej?

Niestety to było do przewidzenia, pojawił się szczupak w stawie i nie wiadomo teraz jak go usunąć.Podobno FIM tak klamie i opluwa,ciekawe tylko czemu nikt im procesu nie wytoczy :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”