Teraz przechodze do merutum. Sprawa ma troszke szerszy kontekst niż to się na początku wydaje.Ataki na Kotlińskiego zaczeły się od dnia kiedy okazało się że został posłem.Dlaczego? Niestety dla większosci mediów nie do zakceptowania jest fakt że do sejmu weszła grupa ludzi która chce się dobrac KK do tylka.Nie potrafią zrozumieć ze jest to 3 siła w sejmie,że ludzie szli głosować bo kandydował min Kotliński.
To tytułem wstępu...nagle niezależna(ktorej szef oficialnie twierdzi ze 10 był zamach
Poszła lawina bo jeśli jedziemy kogoś z takimi plecami to trzeba się spodziewać ataku.Teraz Rzeczpospolita po zmienia własciciela nie daje za wygrana i powstał tekst który cytuje Kamil. Jest to kolejna walka z Kotlińskim i FIM którzy mają swoich stałych czytaleników,GW już dawno walczy z Kotlinskim, przeciez pisali że bedą popierać Palikota jeśli wywali Kotlinskiego z parti bo tak..niech nie liczy na ich przychylność.
Jakie konkrety podaje Rzepa w kolejnym ataku? Żadnych, niby słowa byłęgo wicenaczelnego ktorych w tekscie nie ma.Zrobiliby autoryzowany wywiad i wtedy bym pomyślał że mają podstawy tak sądzić. Niestety przy takich argumentach trudno dyskutować, ja moge sądzić że Pan X jest zboczeńcem i niech ten Pan X udowadnia ze nim nie jest...mi się wydaje że jesli komuś się coś zarzuca trzeba podawać fakty.Niestety tak jak w przypadku współpracy Kotlinskiego z SB mamy do czynienia na razie z rzuceniem pomówień bez faktów.Sprawa z SB umarła i tak samo będzie w tym przypadku.Tak jak powiedział Palikot w Tok FM- jakie rzepa ma fakty i argumenty? Mam nadzieje że sąd zbada tą sprawe.
Najciekawsze jest to że dopiero teraz Rzepa się obudziła, a to Piotrkowski a to teczki,gdzie byli wcześniej?
Niestety to było do przewidzenia, pojawił się szczupak w stawie i nie wiadomo teraz jak go usunąć.Podobno FIM tak klamie i opluwa,ciekawe tylko czemu nikt im procesu nie wytoczy