Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Emerald » 12 gru 2011, 21:44

Mirek15 pisze:Tylko napisał, że Barca wygrała puchar Gampera. Nie wiem do czego się przyczepiasz. Mówi o sukcesach, a nie o ludziach.
A kto ma być gospodarzem pucharu Gampera jak nie Barca? :)
Dr.Football1 pisze:Zaraz i tak bedzie,ze Dr najgorszy,a Mentor napisze 50-zdaniowego posta :(
Doktorku!
Tu nie chodzi o bulwersowanie się, czy wypisywanie, że jesteś najgorszy :)

Ja napisałem tylko, że ten apel jest kiepski, gdyby go napisał ktoś, kto ma trochę większe pojęcie o piłce, i który ma wiedzę trochę wykraczającą za 98 rok, to może byłoby o czym podyskutować z jego autorem :)

Co do sezonowców:
Ja nie lubię tego określenia... sam zacząłem kibicować Barcy jakoś rok po tym jak wygrali Ligę Mistrzów. Gdybym wtedy miał internet i napisał na jakimś forum, że im kibicuję to zaraz by było, że jestem sezonowcem, a z takimi nikt ni chce gadać na poważnie. Pytanie brzmi ile z tych kibiców nazwijmy to napływających na fali sukcesu zostaje na dłużej.
Co do ich... irytującego stylu bycia i wypowiadania się to akurat to nie jest związane z tym jak długo ktoś jest kibicem i każda drużyna ma takich... jak Inter wyeliminował Barce z LM i potem wygrał to był wysyp takich kibiców Interu.
A podsumowanie tego "apelu" o tym, że Barca już nie ma prawdziwych kibiców.. no cóż.

Wróć do „Wracając Do Meritum”