Dokładnie. Kiedyś pamiętam Welbeck strzelił bramkę w stylu Titka. To było w CC kilka lat temu, jeszcze w Sunder nie był na wypożyczeniu. Jakoś wtedy tak go zapamiętałem i "kibicuje" jego talentowi.fieldy pisze:Welbeck bo mi Titiego przypomina
1. Najlepszy piłkarz Premier League(3 propozycje):
Robin Van Persie- co tu dużo mówić, w tym roku jest fenomenalny. Wyrównanie rekordu Heńka mówi samo za siebie. Dodatkowo ma szanse jeszcze ustanowić własny o ile strzeli co najmniej 3 bramki z QPR.
Nani- Miałem dylemat między nim a Silvą (na druga pozycje), ale to Portugalczyk sięgnął po mistrzostwo Anglii i walnie się do tego przyczynił. IMO najlepszy skrzydłowy w lidze.
David Silva- Co tu dużo mówić. W tym sezonie jest najjaśniejszym punktem lidera tabeli. Fenomenalny zawodnik, oczy dookoła głowy. Jaram się.
2. Jedenastka roku Premier League
Kod: Zaznacz cały
Bramkarz(3)- Szczęsny- w końcu Arsenal ma dobrze obsadzona bramkę. Postawiłem go przed hartem, bo Anglikowi zdarzały się babole. Wojtek ich nie miał. Hart, VdS- Holender co prawda nie gra już, ale to jeden z najlepszych bramkarzy jakich widziałem, który trzymał poziom do końca swojej kariery.
Lewy obrońca(3)- Baines- bardzo go chciałem w Arsenalu w miejsce Clichyego. Najlepszy lewy angielski obrońca. Enrique- dobra gra w NUFC i LFC. Szybko wszedł w skład Liverpoolu. Powinien być podstawowym zawodnikiem reprezentacji Hiszpanii. Evra- stały wysoki poziom, aczkolwiek zaliczył kilka wpadek.
Prawy obrońca(3)- Sagna i to bezapelacyjnie. Świetny w destrukcji i ofensywie. Żelazne płuca. Walker, Richards - Stawiam na Walkera, który IMO jest lepszy od Richardsa i to on powinien być podstawowym prawym obrońcą reprezentacji Anglii.
Środkowy obrońca(3)- Kompany- IMO Belg jest obecnie najlepszym środkowym obrońcą w Premier League. Vidić, Skrtel
Środkowy obrońca(3) Koscielny- A co. Wyróżniam Francuza, bo poczynił ogromny postęp, w tym sezonie bezbłędny. Mało który obrońca potrafi zagrać dobre spotkanie przeciwko Messiemu... A to miało miejsce na ES.
Def. pomocnik(3) Song- może dlatego, że go bardzo lubię to stawiam go na pierwszym miejscu. Aczkolwiek jest kapitalnym zawodnikiem. Parker- świetny w WHU i Spurs, ma duzy wkład w obecną grę i pozycje w tabeli Kogutow. Lucas- kiedyś kibice Arsenalu śmiali się, ze Liverpool tez ma Denilsona. Szkoda, że nasz Brazylijczyk się nie ogarnął tak jak jego rodak.
Środkowy pomocnik(3) Wilshere- Nie mogę się doczekać powrotu Anglika. Takie talenty nie trafiają się często. Świetny sezon w Arsenalu. Carrick- wrócił na wysoki poziom. Bardzo go lubię, może dlatego, że jest niedoceniany.
Of. pomocnik(3) - Silva, Nasri, VDV,
Lewo Skrzydłowy/pomocnik(3)- Young, Bale, Mata
Prawo Skrzydłowy/pomocnik(3)- Nani, Sturridge, Valencia
Napastnik(4) Robin Van Persie, Rooney, Demba Ba, BALOTELLI
3. Najlepszy piłkarz Premier League under 21(3):
Wilshere, Sturridge, Jones
4. Jedenastka Premier League under 21:
Kod: Zaznacz cały
Bramkarz (1)- Szczesny
Stoper (2) Smalling, Jones
Prawy obrońca (1) Walker
Lewy obrońca (1) Gibbs
Defensywny/środkowy pomocnik (2) Rodwell, Frimpong
Ofensywny/środkowy pomocnik (1) Ramsey
Prawoskrzydłowy (1) Sturridge
Lewoskrzydłowy (1) Welbeck- grał tam w Sunder, a w ataku musze zmieścić Mario.
Napastnik (1) Mario Balotelli.
5. Najlepszy menadżer Premier League 2011(3)
SAF, Redknapp, Mancini
6. Najlepszy mecz 2011 roku Premier League(3)
Chelsea 3:5 Arsenal
7. Bramka roku Premier League 2011 MILE WIDZIANY LINK np. do youtube DO BRAMEK(3)
Bezapelacyjnie- brameczka Rooneya z City.