Re: 'Zostawcie chamów w spokoju' - kulturalne podsumowanie r

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: 'Zostawcie chamów w spokoju' - kulturalne podsumowanie r

Post autor: metol » 29 gru 2011, 13:51

Dla mnie sporym rozczarowaniem była ostatnia płyta The Strokes. Jak byłem młodszy to bardzo mi się spodobali i miałem nadzieję, że przypomnę sobie tamte emocje. Niestety zawiedli i to dość mocno. Poza może 2 kawałkami na płycie nie ma kompletnie nic. Ktoś wspominał też nową płytę RHCP - jej z kolei nawet nie chciało mi się całej przesłuchiwać. Wystarczy, że zobaczyłem w TV jedną piosenkę i miałem dość.

Z seriali bardzo spodobała mi się Gra o Tron. Każdy wie o co chodzi więc w zasadzie nie muszę nawet uzasadniać.

Jeszcze dodam od siebie, że jestem rozczarowany wszystkimi ostatnimi książkami Terry'ego Pratchetta. Wiem, że jest poważnie chory i forma już nie ta, ale jednak liczyło się na coś innego.Tylko Nac Mac Feegle trzymają poziom. :)

Może jeszcze wspomnę tutaj o rewelacyjnym Wiedźminie 2: Zabójca Królów. Świetna gra, z fascynującym światem, pełną małych polskich smaczków, która wciąga jak diabli, a przy tym można jeszcze się nieźle uśmiać. Wszystkim fanom gier jak i Sapkowskiego bardzo polecam!

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”