Re: OKWF

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Re: OKWF

Post autor: Pawel875 » 14 sty 2012, 19:47

Witam, trochę wstyd, że dopiero teraz znalazłem ten temat :lol: Mianowicie chciałbym reaktywować pomysł, tyle, że chciałbym go lekko zreformować. Występowało by 16 graczy z jednym zastrzeżeniem - już na starcie zabraniam występu użytkownikom: Pawel875, DrFootball1, Diamen23, PawełS, Sebak85, Smoua, Kamil232 z wiadomych względów. Nikt nie będzie płakał i nikt nie będzie nazywał nikogo botem :wink: Sam model turnieju wyglądałby nieco inaczej, potencjalnym graczom poszedłbym na rękę:

Grupa A (Premier League) - 4 graczy, wychodzi dwóch
Grupa B (Primera Division) - 4 graczy, wychodzi dwóch
Grupa C (Serie A) - 4 graczy, wychodzi dwóch
Grupa D (Bundesliga lub Ekstraklasa - zależy od liczby chętnych) - 4 graczy, wychodzi dwóch

Następna faza - pytania mieszane.

Użytkownicy, którzy zgłosiliby się do grupy A, dostawaliby pytania wyłącznie z Premier League itd. Przydaliby się jacyś sędziowie, więc fajnie by było, gdyby kandydatom pytania układali Ci, którym zabroniłem występować :lol: Z racji, że w niedziele będę miał własne mecze ligowe, to proponowałbym grę od poniedziałku do piątku wieczorami.

Pytania naprawdę nie będą trudne i jeśli ktoś ogląda daną ligę, to spokojnie będzie znał odpowiedzi. Czuję, że to nie wypali ze względu na małą ilość chętnych no ale cóż...

Są chętni? :D
Taaa, już ja widzę co się kryje pod tym złudnym płaszczykiem pozytywnych emocji związanych bezpośrednio z udziałem w tymże "konkursie". (mówione jednym tchem)
Już mówię o co chodzi naprawdę.
Malcik, bieri kajecik i zanotuj:
"konkurs" ten stworzony został, aby wybrać nam z forum najlepszych zawodników do innych (niż Piłka.pl) drużyn!
Brzydzę się waszymi czynami, wy podstępni ifqsyjoniści.
Nie ma mowy, już ja z Doktorem im zabronimy :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”