MarcinW pisze:Zacznijmy od tego, że nie byłeś nawet adresatem moich wypowiedzi. Wszystko to zebrane do kupy (brak jakiegokolwiek pocisku oraz iawet adresatem moich wypowiedzi. Wszystko to zebrane do kupy (brak jakiegokolwiek pocisku oraz inny adresat wypowiedzi) w sposób oczywisty wskazuje na to, że w TWOIM MAŁYM MÓŻDŻKU FUNKCJONUJE UOGÓLNIENIE W MYŚL KTÓREGO CO MARCIN ZROBI TO MUSI BYĆ ATAK NA MOJE DOBRO LUB DOBRO MOJEGO SODOMICKIEGO KLUBU
No coz, to JA napisalem o 4-3-3 a Ty napisales (co chyba powyzej cytowales) (jak KOLEGA blebleble).
Zdecydowalem wiec, ze wytlumacze o co mi chodzilo, poniewaz jak pisalem juz dwa razy, nie zrozumiales. Co gorzej nadal nie rozumiesz
Napisalem to w takim stylu, poniewaz Ty sie w tym lubujesz, wiec chcialem Ci pokazac, ze nie jest to trudne natomiast efekt wyglada zabawnie.
No nie watpie, ze mozesz mnie zarzucic wieksza iloscia linkow, w koncu skads musisz te sfrmulowania brac, ale akurat mnie to nie jest potrzebne, poniewaz je znam.MarcinW pisze:jak nie rozumiesz znaczenia tych pojęć to służę elektroniczna wersją słownika: http://www.sjp.pl/
Nie odnioslem sie ani razu do Twojego klubu, natomiast Ty po moim sobie jezdzisz na wolno (dodam, ze niezbyt wyszukane sa te przytyki i slyszalem znacznie lepsze).
Natomiast jesli uzywasz okreslenia sodomicki to dobrze by bylo abys wiedzial co znaczy, bo robisz z siebie pajaca...
Dodam tez, ze najbardziej obrazliwym stwierdzeniem jakiego uzylem bylo:
EDIT:Emerald pisze:zatraciles umiejetnosc abstrakcyjnego myslena i kojarzenia faktow
Ale o Twoim poziomie najlepiej swiadczy to, ze edytujesz posta przez 10 minut po napisaniu go